Telescop terestru, 15-45x60 mm, trepied inclus

348,00 lei (1 magazin)
Este un instrument universal pentru utilizare in natura. Indiferent de utilizare - natura, observarea pasarilor, sau evenimente sportive aceasta luneta va oferi o imagine excelenta. Optica are acoperire multistrat, ofera o imagine luminoasa si contrastanta chiar si in conditii de lumina dificila. Datorita designului ocularului, observatiile facute de catre purtatorii de ochelari sunt mai confortabile. Caracteristici generale: Material exterior: cauciuc; Factor de marire

Descriere - General Telescop terestru, 15-45x60 mm, trepied inclus

Este un instrument universal pentru utilizare in natura. Indiferent de utilizare - natura, observarea pasarilor, sau evenimente sportive aceasta luneta va oferi o imagine excelenta. Optica are acoperire multistrat, ofera o imagine luminoasa si contrastanta chiar si in conditii de lumina dificila. Datorita designului ocularului, observatiile facute de catre purtatorii de ochelari sunt mai confortabile.

Caracteristici generale:

Material exterior: cauciuc;
Factor de marire: 15-45 x;
Diametru lentila obiectiv: 60 mm;
Camp vizual la 1000m: 57 m;
Greutate: 1110 g;
Culoare: Verde.
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul General Telescop terestru, 15-45x60 mm, trepied inclus de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru General Telescop terestru, 15-45x60 mm, trepied inclus sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.