Membrana Bituminoasa Sirrah V3 kg/mp

14,79 lei (1 magazin)
Membrana Bituminoasa V3 kg/mp Membrana bituminoasa cu bitum aditivat APP, armatura din voal de fibra de sticla sau poliester, temperatura de pastrare a flexibilitatii 0á´¼C. Fata inferioara prevazuta cu film PE, fata superioara acoperita cu nisip sau protejata cu granule minerale. Domenii de aplicare: Conditiile atmosferice nefavorabile pot face dificila aplicarea membranelor: - daca temperatura scade sub 5°C este recomandat sa se intrerupa aplicarea deoarece ulterior, i

Descriere - GENERAL MEMBRANE Membrana Bituminoasa Sirrah V3 kg/mp

Membrana Bituminoasa V3 kg/mp

Membrana bituminoasa cu bitum aditivat APP, armatura din voal de fibra de sticla sau poliester, temperatura de pastrare a flexibilitatii 0á´¼C. Fata inferioara prevazuta cu film PE, fata superioara acoperita cu nisip sau protejata cu granule minerale.

Domenii de aplicare:
Conditiile atmosferice nefavorabile pot face dificila aplicarea membranelor:
- daca temperatura scade sub 5°C este recomandat sa se intrerupa aplicarea deoarece ulterior, in anotimpul cald, se pot forma bule, zone neancorate sau umflaturi.
- Analog, vara, in tarile cu clima calda si pentru aplicarea pe termoizolant, este oportun sa se evite aplicarea in timpul orelor in care temperatura este ridicata.
- In perioada de iarna, derularea rolei trebuie sa se faca intr-un mod delicat, astfel incat aceasta sa nu se crape/distruga. Data fiind rigiditatea acesteia, se poate rupe.

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GENERAL MEMBRANE Membrana Bituminoasa Sirrah V3 kg/mp de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GENERAL MEMBRANE Membrana Bituminoasa Sirrah V3 kg/mp sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.