Masca Antiaging 2 in 1, Dizao cu Botox

Masca Antiaging 2 in 1 Dizao Naturals cu Botox si efect de netezire a ridurilor fine, pentru fata si gat. contine 99,6% ingrediente naturale 0% parabeni Nu contine gluten! stimuleaza productia de noi celule netezeste aspectul ridurilor fine ofera pielii fermitate contine  Acid Hialuronic, Glicerina, Aloe Vera, Panthenol, Vitamina E, Vitamina C si complex de peptide contine, pe langa masca si 6
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - Dizao Natural Masca Antiaging 2 in 1, Dizao cu Botox



Masca Antiaging 2 in 1 Dizao Naturals cu Botox si efect de netezire a ridurilor fine, pentru fata si gat.




  • contine 99,6% ingrediente naturale

  • 0% parabeni

  • Nu contine gluten!

  • stimuleaza productia de noi celule

  • netezeste aspectul ridurilor fine

  • ofera pielii fermitate

  • contine Acid Hialuronic, Glicerina, Aloe Vera, Panthenol, Vitamina E, Vitamina C si complex de peptide

  • contine, pe langa masca si 6 gr crema hidratanta post-masca pentru un tratament complex si intens hranitor

  • Fara GMO, parabeni, siliconi, parfum sintetic sau toxine

  • Netestat pe animale



Mod de utilizare:



Pasul 1: Pe tenul curatat si tonifiat in prealabil se aplica lotiunea hidratanta pe fata si gat cu miscari circulare, pana la absorbtia completa.



Pasul 2: Apoi, fara sa clatiti fata, se aplica servetelul imbibat in solutie si se lasa sa actioneze 15 minute. Se inlatura masca, se clateste pielea cu apa. Folositi masca imediat dupa desfacerea ambalajului. Se recomanda folosirea timp de 10-12 zile (cate o masca pe zi), apoi cate o masca de 1-2 ori pe saptamana



Lotiunea hidratanta contine un amestec sinergic de plante si vitamine care actioneaza asupra pielii pentru a completa efectul mastii si a prelungi efectele benefice. Contine glicerina (umectant), aloe vera (anti-iritant), mesteacan (antioxidant), colagen hidrolizat si acid hialuronic (agent hidratant)



Cantitate: 36 g (1 buc masca), 6 gr (lotiunea hidratanta)



Ingrediente: Etapa 1: Water (Aqua), Glycerin, Hyalluronic Acid, cetearyl alcohol, peptide complex, ginkgo biloba extract, squalane, marine collagen (sea whip extract, macrocystis pyrifera), mushroom (tremella fuciformis) polysaccharide, mushroom (tremella fuciformis) extract, xanthan gum, hyaluronic acid, panthenol, ascorbic acid, tocopherol, Phenoxyethanol, Butyl Benzoate, Methyl Benzoate, Fragrance (Parfum).





Etapa 2: Water (Aqua), Glycerin, Hyalluronic Acid, peptide complex, ginkgo biloba extract, marine collagen (sea whip extract, macrocystis pyrifera), mushroom (tremella fuciformis) polysaccharide, mushroom (tremella fuciformis) extract, panthenol, ascorbic acid, tocopherol, Phenoxyethanol, Butyl Benzoate, ethyl benzoate, isopropyl benzoate, Methyl Benzoate, Fragrance (Parfum).



 






Raporteaza informatii incorecte







Despre producatorul Dizao Natural






Dizao Organics sunt 100% fara chimicale, cu ingredientele organice certificate de USDA. Texturile luxoase, extractele de plante pretioase si controlul strict al calitatii ne ajuta sa ne tinem de promisiunea de a oferi cele mai bune produse!



Toate produsele Dizao contin vitamine si ingrediente active benefice tenului si cu actiune dovedita. Ceara de carnauba din balsamurile de buze este recunoscuta pentru proprietatile sale emoliente si hipoalergenice, precum si pentru luciul natural oferit.



Fiecare din produsele noastre reprezinta o alternativa naturala viabila la produsele conventionale premium disponibile pe piata. Mastile de fata si balsamurile de buze nu contin organisme modificate genetic, siliconi, parfum sintetic, toxine sau coloranti artificiali.



Texacom International este importator si distribuitor pentru gama Dizao Natural.



Vrei sa vezi mai multe produse de la Dizao Natural?




vezi mai mult





In ciuda eforturilor noastre sustinute de a asigura informatii corecte in descrierea produselor, exista ocazii cand producatorii schimba lista de ingrediente, fara preaviz. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unu produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament. Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Texacom International nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori. Acest lucru insa nu afecteaza drepturile dvs legale.




Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dizao Natural Masca Antiaging 2 in 1, Dizao cu Botox de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dizao Natural Masca Antiaging 2 in 1, Dizao cu Botox sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.