Butoni camasa ovali CL284

Butoni camasa ovali placati cu rodiu Butoni camasa ovali placati cu rodiu personalizabili prin gravare. Poti oferi un cadou personalizat pentru barbati, alegand aceasta pereche de butoni personalizabili! Orice barbat doreste sa fie elegant la un eveniment important, nunta, botez sau petrecere sau chiar la birou iar acesti butoni de camasa de forma ovala pot fi personalizati fie cu initialele lui sau ale ei. Butonii de camasa vin ambalati intr-o eleganta cutie argintata ce poate fi gr
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - Butoni camasa ovali CL284

Butoni camasa ovali placati cu rodiu
Butoni camasa ovali placati cu rodiu personalizabili prin gravare. Poti oferi un cadou personalizat pentru barbati, alegand aceasta pereche de butoni personalizabili!

Orice barbat doreste sa fie elegant la un eveniment important, nunta, botez sau petrecere sau chiar la birou iar acesti butoni de camasa de forma ovala pot fi personalizati fie cu initialele lui sau ale ei.

Butonii de camasa vin ambalati intr-o eleganta cutie argintata ce poate fi gravata,pe care o poti oferi cadou oricarui barbat care vrea sa fie un adevarat gentleman..
Un barbat elegant este cel care stie sa poarte acesti butoni de camasa ce pot fi personalizati prin gravare.
Specificatii:
  • Dimensiuni butoni de camasa: 21x16 mm
  • Material butoni ce pot fi personalizati: metal inoxidabil placat cu rodiu
  • Ambalaj:o minunata cutie de cadou argintata personalizabila
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Butoni camasa ovali CL284 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Butoni camasa ovali CL284 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.