Banda adeziva personalizata, rola 48mm x 60m, scotch personalizat ambalare Maro 3 Culori

6,55 lei (1 magazin)
Banda adeziva personalizata, rola 48mm x 60m, scotch personalizat ambalare Banda adeziva personalizata iti garanteaza atat siguranta coletelor cat si promovarea brandului. Alege sa exploatezi in cel mai bun mod posibil transportul coletelor tale sporind securitatea acestora cat si notorietatea brandului tau! Un colet sigilat cu banda adeziva personalizata nu poate fi deschis fara urme vizibile, in aceeasi masura fiind usor de recunoscut de catre partenerii dvs actionand ca o componenta

Descriere - Banda adeziva personalizata, rola 48mm x 60m, scotch personalizat ambalare Maro 3 Culori

Banda adeziva personalizata, rola 48mm x 60m, scotch personalizat ambalare Banda adeziva personalizata iti garanteaza atat siguranta coletelor cat si promovarea brandului. Alege sa exploatezi in cel mai bun mod posibil transportul coletelor tale sporind securitatea acestora cat si notorietatea brandului tau! Un colet sigilat cu banda adeziva personalizata nu poate fi deschis fara urme vizibile, in aceeasi masura fiind usor de recunoscut de catre partenerii dvs actionand ca o componenta practica si foarte eficienta a strategiei de marketing. Articolele ambalate care au aplicata banda personalizata sunt usor de sortat, vizibilitatea brandului pe colet oferind si un suport real in partea de logistica. Banda scotch pentru impachetare are o latime de 48 mm si o lungime de 60 m/rola, aceasta fiind bazata pe solutie acrilica. Prin urmare va propunem posibilitatea de a va personaliza banda adeziva, oferindu-va multiple optiuni de fundal, imprimare monocroma sau policroma precum si reduceri substantiale pentru cantitate. Oferta noastra pentru banda adeziva personalizata are avantajul de a va oferi CLISEU GRATUIT pentru orice tip de personalizare cu logo. Pentru a contura produsul care se potriveste perfect cerintelor dvs. alege cu ajutorul selectoarelor dispuse pe produs optiunile preferate de fundal si numar de culori ale logo-ului beneficiind si de reducerea pentru cantitate. Caracteristici: - banda adeziva PP personalizabila cu orice tip de logo sau text; - conceputa pe baza de adeziv acrilic pentru lipirea hartiei si a cartoanelor; - potrivita pentru depozite, firme de curierat sau magazine; - latime banda 48 mm, lungime rola 60 metri (65 YDS); - lipire foarte rezistenta. Culoare de fundal Banda adeziva: - transparenta; - maro; - alb; - orice alta culoare; Tip personalizare: - o culoare; - 2 culori; - 3 culori. Puteti alege varianta dorita cu ajutorul selectorului de mai sus. Dupa ce ati selectat optiunile dvs va rugam sa ne transmiteti in format vectorial grafica pentru personalizare. Termenul de livrare al produsului este de 5-10 zile lucratoare. Profita acum de reducerea pe Cantitate! Comanda o cantitate minima de: - 720 role si ai o reducere de 2.5%; - 1080 role si ai o reducere de 5.5%; - 2592 role si ai o reducere de 8.5%.
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Banda adeziva personalizata, rola 48mm x 60m, scotch personalizat ambalare Maro 3 Culori de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Banda adeziva personalizata, rola 48mm x 60m, scotch personalizat ambalare Maro 3 Culori sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.