Altabebe Deviator centura siguranta gravide AL1300

95,00 lei (1 magazin)
Sistemul de deviere al centurii de siguranta pentru femeile insarcinate impiedica apasarea centurii pe burtica; Centura masinii este deviata in jos, spre pelvis, pentru a proteja fatul in timpul condusului; Specialistii recomanda folosirea deviatorului inca din primele luni de sarcina; Mareste confortul si siguranta in timpul calatorii cu masina; Cureaua se ataseaza si se indeparteaza cu usurinta; Sigura si confortabila; Model universal datorita curelelor reglabile; Dimensiuni: 42 x 2 ...

Descriere


Altabebe Deviator centura siguranta gravide AL1300

Sistemul de deviere al centurii de siguranta pentru femeile insarcinate impiedica apasarea centurii pe burtica; Centura masinii este deviata in jos, spre pelvis, pentru a proteja fatul in timpul condusului; Specialistii recomanda folosirea deviatorului inca din primele luni de sarcina; Mareste confortul si siguranta in timpul calatorii cu masina; Cureaua se ataseaza si se indeparteaza cu usurinta; Sigura si confortabila; Model universal datorita curelelor reglabile; Dimensiuni: 42 x 27 cm; Material: Poliester, spuma.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Altabebe Deviator centura siguranta gravide AL1300 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Altabebe Deviator centura siguranta gravide AL1300 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.