Electronic Arts Need For Speed Carbon

Ce incepe in oras se rezolva in canioane - Need for Speed Carbon te introduce in cea mai periculoasa si plina de adrenalina forma de curse de strada. Tu si echipa ta trebuie sa va intreceti intr-un razboi total care are ca miza dominatia in oras, riscând totul pentru a cuceri teritoriul rival, luptând pentru fiecare strada. Pe masura ce politia se apropie, batalia se muta in canionul Carbon, unde teritoriile si reputatiile pot fi pierdute la fiecare curba periculoasa. Need for Speed ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Electronic Arts Need For Speed Carbon

Ce incepe in oras se rezolva in canioane - Need for Speed Carbon te introduce in cea mai periculoasa si plina de adrenalina forma de curse de strada. Tu si echipa ta trebuie sa va intreceti intr-un razboi total care are ca miza dominatia in oras, riscând totul pentru a cuceri teritoriul rival, luptând pentru fiecare strada. Pe masura ce politia se apropie, batalia se muta in canionul Carbon, unde teritoriile si reputatiile pot fi pierdute la fiecare curba periculoasa. Need for Speed Carbon aduce urmatoarea generatie de posibilitati de modificare si iti da puterea sa modifici cum doresti masinile echipei tale din toate punctele de vedere folosind tehnologia complet noua Autosculpt ™. Devino reprezentatul clasei tale de masini, al echipei si al teritoriului tau in urmatoarea revolutie in jocurile de curse.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electronic Arts Need For Speed Carbon de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electronic Arts Need For Speed Carbon sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.