: Imprimare data/ora pe foto,la Canon A520???


Foreigner
Fratilor,cum fac sa se imprime data/ora pe fotografiile facute cu un Canon A520(sa apara acolo jos,in colt)??Am incercat "pe toate partile" si nu reusesc sa accesez optiunea.Ea(optiunea) exista,dar nu poate fi accesata(nu e activa).Am incercat in toate modurile presetate,dupa toate ideile care mi-au trecut prin cap,am cautat prin carte(nu am gasit) si...nimic.Nu reusesc in nici un fel.Poate s-a lovit vreunul din voi de problema asta si ma poate ajuta.Nu doar la camera de care vb se intampla,ci si la cea a unui coleg de munca(a lui e din Flanco,iar asta din Carrefour,ambele Made in Japan,deci nu e "buba" doar pt una).Multzam!

Obsy
(nu am camera la mine, dar din ce imi amintesc sper sa te ajute) in modul de fotografiere apesi butonul "function" din mijloc de sub ecran si jos de tot de unde setezi rezolutia ai posibilitatea sa alegi optiunea pentru afisarea datei si orei, in sensul ca trebuie sa folosesti doar acea rezolutie... Insa trebuie sa scrie si in manualul camerei, cititi-l mai bine :thumbs:

WS
Poti imprima data pe poza doar in modul "Postcard". La setarea rezolutiei Pe langa L, M, etc. e ultima iconita (daca imi amintesc bine), postcard.
Dupa ce setezi rezolutia asta, intrii in meniul camerei, si activezi afisarea datei pe poze.

Preturi Placi video