: Cum pot sa aflu IP-ul unui user Yahoo?


ovidiur
Intrebarea e cea din titlu. Suplimentar pot sa spun ca de exemplu in Yahoo Games, Canasta pe un user se poate da ping dar nu aflu IP acelui user. AM incercat cu Java Console sperand ca acolo imi arata la ce IP se duce pingul.
Idei...ceva?

power1style
Eu folosec medota urmatoare:
Start>Run>cmd. Apoi dau un netstat. Trimit la ID respectiv un fisier și apoi deschid un nou cmd și dau din nou netstat. Apoi compar cele doua liste cu IP și caut în noua fereastră un nou IP proaspăt apărut, care va fi IP căutat de tine. Îți recomand să faci asta când deschizi calculatorul și între cele două momente când dai cmd>netstat să nu faci alte operațiuni pe internet.

PigBrother
netstat -a.
Probabil ca merge doar cand palavraesti cu el, in yahoo games nu am nici cea mai vaga idee
Si asta doar daca cel putin unul are IP public si nefiltrat

ovidiur
Da e posibil sa mearga cum zici tu numai ce eu nu pot/nu vreau sa trimit un un fisier catre userul respectiv. Deci ar trebui o metoda fara a face acel user atent sau solicita intr-un fel acel user

b100dian
Use gaim (gaim.sf.net) ;)
Atunci când partenerul de discuție are un client care știe "voice" sau "video" (cum e yahoo messenger) și este configurat cu "No firewall", un "Get Info" îi afișează și IP-ul.

Notă: Nu este nimic de speriat în asta, ip-ul oricum îl cunoșteai dacă vorbeai cu el cu microfon și căști de exemplu. Simplul fapt că gaim îl afișează și "la cerere" este o obfuscare în minus.

ovidiur
Ok am sa incerc si cu Gaim.
Daca mai sunt idei astept. Mersi mult

ovidiur
Cu Gaim nu reusesc sa vad IP-ul si plus de asta vreau sa aflu IP intr-un mod anonim, adica fara sa vorbesc cu userul respectiv sau sa-l pun macar in lista de prieteni.

b100dian
..poate vrei sa-i vezi ip-ul si cand are calculatorul stins si nu e prezent pe messenger? :p Deja suna a servicii secrete :D

ovidiur
Evident singura conditie e ca acel user sa fie online. Iar asta se poate afla cu un program care verifica cand un anumit user e online pe serverul Yahoo. Deci daca stiu ca acel user e online pe Yahoo pot sau nu sa aflu cumva IP-ul lui. Daca e intr-o retea sigur o sa vad IP prin care iese dar e ok si asa.

PigBrother
Nu poti. Scurt si cuprinzator :)

ovidiur
Ok nu pot dar ar fi interesanta si o explicatie !!

PigBrother
Ce fel de explicatie? Ce nu pricepi? Ce e aia "privacy" ?

ovidiur
Ok dar credeam ca ar exista ceva gen whois cum e la mirc la asta ma refeream.

guardy
Banuiesc ca vrei sa-ti spionezi prietena daca vorbeste de acasa sau nu. :lolz:
Scuze de off-topic.

ak2000
Nu este deloc off-topic, devine foarte on-topic subiectul cind "femeia" are e-mail si mijloace de comunicare pe internet. Util cred ca ar fi un thread in care sa se explice macar citeva smecherii.
:)

Glue
Poti afla IP-ul unui user de Yahoo Messenger in felul urmator: instalezi Agnitum Outpost Firewall, deschizi o conversatie cu respectivul user (trebuie doar sa ii zici "Salut", de exemplu) si te uiti la firewall la Network Activity unde iti apare IP-ul lui.

incepatoru
Particip si eu un pic la conspiratie: iti faci un alt user (ca sa nu te dai de gol) si aplici metoda(ele) de mai sus :D

ovidiur
Cu spionatul prietenei nu e atat de complicat daca vorbeste de la calculatorul de acasa. Un Keylogger rezolva tot. Plus ca in directorul YMessenger poti vedea useri care s-au logat pe acel calculator si cu ceva soft poti citi si arhivele de discutii.
IP-ul ma interesa sa il stiu ca sa stiu reteaua din care s-a logat cand nu e acasa sau a altora si asa o idee despre locatie geografica.

Obsy
Off topic
si cu ceva soft poti citi si arhivele de discutii.

Sunt curios cu ce soft poti "decoda" arhivele de discutii..

ovidiur
Off topic


Sunt curios cu ce soft poti "decoda" arhivele de discutii..

Poti sa vezi cu programul asta: Yahoo Messenger Archive Decoder 30.10. Or mai fi si altele, cauta cu google. Nu mai stiu daca acasa pe asta il am ca nu l-am mai folosit de ceva timp :D

Obsy
merci Ovidiu, eu cautasem mai demult dar nu am gasit. Ce-i drept, am cautat mai mult dupa terminatia ".dat" ....

hulubei
Până la urmă ne explici și nouă de ce ai nevoie de așa ceva? :hihi:

guardy
Colasoft Capsa Professional versiunea 4.06 face asa ceva. Am aflat de la un prieten care astfel isi spioneaza prietena, de aceea am facut afirmatia de mai sus. Programul este destul de complex dar este cel mai bun program de captura pe care l-am folosit.
P.S. sa ne anunti si pe noi daca te insala sau nu :lolz: .

bogdan_d
m-am trezit cu un Keylogger, nu stiu de unde venit si la scanare l-am gasit infectat cu un trojan_PSW....
Trojan-ul mi-a infectat si alte fisiere.
Ce-i de facut? Este suficient un delete?

Glue
Ce treaba are faptul ca ai tu un troian pe calculator cu aflarea IP-ului unui user de Yahoo?

ovidiur
Până la urmă ne explici și nouă de ce ai nevoie de așa ceva? :hihi:

Daca citeai un post mai sus de-al meu ai fi aflat:

"IP-ul ma interesa sa il stiu ca sa stiu reteaua din care s-a logat cand nu e acasa sau a altora si asa o idee despre locatie geografica."

hulubei
Și care e motivul pentru asta.
Locația geografică o afli relativ la țară și mai mult decât dacă ai mari pile la provideri.

catmanro
McAfee are un firewall care poate "urmari" orice Ip ramas prin log-uri. "Urmarirea" inseamna o harta pe care se afiseaza localitatea in care se afla inregistrat Ip-ul respectiv. Acum nu stiu daca merge perfect ( pe ip-urile testate de mine era ok), dar era un sfat...

guardy
Buddyspy e un bulshit de program care nu face mai nimic, sau daca face nu face bine.

fastbot
@guardy
Mie chiar imi merge foarte bine si nu am auzit sa fie ceva probleme.

guardy
Si la ce iti foloseste programul acela?

zebrino
Ii foloseste sa urmareasca indeaproape miscarile altora. Trebuie ca exista ceva interese destul de accentuate (si obsedante) fata de anumite persoane, astfel incat sa vrei sa vezi cand fiecare e online sau offline.

guardy
Si in afara de a arata cine este on-line si off-line mai face si altceva? Ca eu nu am gasit nimic folositor in programul acela.

scorpion28
Din cate am auzit softul are mare cautare in randul adolescentilor si prietenilor sau prietenelor gelosi(se). :D

power1style
Programul este folosit de cei cu lipsa de încredere. Am fost martor la o ceartă aprinsă între doi porumbei... iar apoi tipa realizează....după ce îi explicată cam o ora și arătat pe un calculator, că ea nu setate programuț și dădea online la fiecare scanare.

guardy
Dar functioneaza? Pentru ca eu l-am instalat din curiozitate si am observat ca nu face nimic interesant, chiar si chestia cu online/offline merge aiurea.

power1style
Trebe să setezi la "scan options>scan type", iar acolo prin încercări repetate să vezi care din tipurile de scanări funționează cel mai bine. Eu folosesc "Avator Packet", dar sunt cateva ID la care tot timpu îmi da offline.

guardy
Bun, am stabilit ca arata cine e online si offline. Altceva? Chestia mi se pare inutila pentru ca daca prietena are mai mult de un neuron isi face alt id si discuta in liniste online cu cine vrea. Deci ceea ce dorea initiatorul topicului nu se vrea nici pe departe rezolvat de acest buddyspy.

power1style
Acuma fiecare cu cât îl duce capul. Fiecare cu metodele lui de supraveghere. Programul respectiv nu știe să facă altceva.

Methodman
Daca vrei sa-ti spionezi prietena ... radmin e sigur si eficient .. dar trebuie ca si ea sa-l aiba instalat.Radmin (http://www.radmin.com) .Bafta :)

guardy
Si daca se afla intr-o retea, adica trebuie sa treaca printr-un server? Radmin ajuta doar in cadrul unui lan, calculator legat direct la internet sau cu port forward de pe server.

|nrg|
fufu citește regulamentul (http://www.price.ro/regulament_forum.htm) și mai apoi pune întrebări. Te rog.

clawmvp
Active ports parca se chema... am folosit de cateva ori mai demult
sa vezi ip`urile cred ca se bazeaza pe netstat..

rooney
intrebarea e cea din titlu.cine stie il rog sa imi spuna :hammer:

ak2000
http://www.ripe.net/ sau mai avansat programul SmartWhois 4.2: http://www.tamos.com/download/main/ :thumbs:

danix71
Sau poti incerca pe DNS Stuff (http://www.dnsstuff.com/). Se adreseaza membrilor site-ului dar au cateva chestii interesante, free of charge :). Pe langa un WHOIS Lookup au si un IP Information.

puterfixer
„Bă Jeorjele, aicea-i un vânt de rupe copacii. La tine cum îi, n-au căzut țigle în capetele oamenilor? Chiar așa, nu mi-ai spus de unde ești? Io-s din Brusturenii din Vale.”

danix71
Șa ziseși ? ;)

Preturi Switch-uri