Estee Lauder Pleasures Intense-Eau de Parfum Spray 100.00 ml

242,80 lei (1 magazin)
Pleasures Intense exprima ideea de intimitate, bogatie si caldura. Este mai plin, mai profund si mai exotic decat corespondentul sau - o interpretare moderna a florilor bogat structurate. Pleasures Intense incepe cu note de varf precum crinul, bujorul japonez, ylang ylang, continua cu note centrale de trandafir, crin oranj patat, iasomie si se incheie in note de lemn de artar si vanilie. ...

Descriere


Estee Lauder Pleasures Intense-Eau de Parfum Spray 100.00 ml

Pleasures Intense exprima ideea de intimitate, bogatie si caldura. Este mai plin, mai profund si mai exotic decat corespondentul sau - o interpretare moderna a florilor bogat structurate. Pleasures Intense incepe cu note de varf precum crinul, bujorul japonez, ylang ylang, continua cu note centrale de trandafir, crin oranj patat, iasomie si se incheie in note de lemn de artar si vanilie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Estee Lauder Pleasures Intense-Eau de Parfum Spray 100.00 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Estee Lauder Pleasures Intense-Eau de Parfum Spray 100.00 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.