CATEGORII

Daniela Caraman Fotea Dictionar rock, pop, folk ... remix

Producator: Daniela Caraman Fotea
Editura Humanitas
ISBN 973-50-0355-4
Numar pagini 700
Format 22x15
An aparitie

ROCK POP FOLK... remix completeaza repere informationale din prima editie a Dictionarului Rock Pop Folk, cu date "la zi". Noutatile sint concentrate pe vedetele internationale si nationale ale show-bizului, pe trimiterile la istoria timpurie a pop-rockului romanesc, pe activitatea inedita a mai multor artisti romani din afara tarii.
Nu lipsesc Eminem, Robbie Williams, Mark Antony, Shakira, Kylie Minogue, Britney Spears, Christina Aguilera, Jennifer Lopez, Nelly Furtado; preferatii meridianului autohton: Proconsul, Taxi, Vama Veche, Bere gratis, Supermarket, Stefan Banica jr. s.a.
Detalii descoperite in biografiile megastarurilor puncteaza desfasurarea lexicografica, ce include si nume de noi realizatori ai emisiunilor specializate de radio si televiziune, jurnalisti preocupati de miscarea muzicala.
Remixul Dictionarului Rock Pop Folk acrediteaza ideea potrivit careia rockul (cu prelungirile sale in varii genuri si filiatii estetice, de la disco la tehno-rave, de la metal, hard-core la trance, jungle, trip-hop, break-beat, drum'n base, tribal s.a.) poate fi considerat cel mai important compozitor din ultima jumatate a incheiatului secol.
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Daniela Caraman Fotea Dictionar rock, pop, folk ... remix de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Daniela Caraman Fotea Dictionar rock, pop, folk ... remix puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Daniela Caraman Fotea Dictionar rock, pop, folk ... remix sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]