Acquire What Did I Do To Deserve This, My Lord!? 2 PSP 

Producator: Acquire
Este datoria ta sa faci ziua sa nu se termine bine in What Did I Do to Deserve This, My Lord!? 2, unde a fi rau e mai important decat a fi bun. Jocul se intoarce cu mai multe puzzleuri, mai multa actiune si mai multa distractie. Baietii buni planuiesc sa invadeze si, ca de obicei, vor sa-ti opreasca rautatile. Fa-ti un ascunzis in temnita pe care o vei umple cu cele mai hidoase si malefice creaturi. Alege dintro multitudine de monstri pentru a-ti creea un paradis de temnita menita sa distruga toate personajele pozitive.
Video Din Joc {rokbox title= WHAT DID I DO TO DESERVE THIS, MY LORD!? 2 thumb= https://img.youtube.com/vi/MIgMTAu1TuU/hqdefault.jpg thumbsize= 196 150 size= 640 480 album= video } https://youtube.com/watch?v=MIgMTAu1TuU{/rokbox}
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Acquire What Did I Do To Deserve This, My Lord!? 2 PSP  de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Acquire What Did I Do To Deserve This, My Lord!? 2 PSP  puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Acquire What Did I Do To Deserve This, My Lord!? 2 PSP  sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]