Vorel Set dispozitive pentru transport placi de gips carton 04755

de la 40,00 lei (2 magazine)
Set dispozitive pentru transport placi de gips carton Vorel 04755 Caracteristici tehnice: Un suport simplu și de încredere pentru transportul placilor de gips carton sau a altor plăci mari, de ex. Placaj, MDF, ușă și alte elemente similare - plate și mari. Mâner de manevră din sârmă din oțel negru lăcuit fi 10 mm, elementele de lucru sunt protejate cu capace nealunecoase, din cauciuc și caneluri. Setul include două mânere. ...

Descriere


Vorel Set dispozitive pentru transport placi de gips carton 04755

Set dispozitive pentru transport placi de gips carton Vorel 04755

Caracteristici tehnice:

Un suport simplu și de încredere pentru transportul placilor de gips carton sau a altor plăci mari, de ex. Placaj, MDF, ușă și alte elemente similare - plate și mari.

Mâner de manevră din sârmă din oțel negru lăcuit fi 10 mm, elementele de lucru sunt protejate cu capace nealunecoase, din cauciuc și caneluri.

Setul include două mânere.

Greutate 0.7  kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vorel Set dispozitive pentru transport placi de gips carton 04755 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vorel Set dispozitive pentru transport placi de gips carton 04755 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.