Scholl Branturi din gel transparent, 1/2

Tehnologie anti-alunecare. Mai subtire, pentru mai mult comfort. Ideal pentru pantofi cu toc sau sandale. Branturile Scholl Party Feet Ultra Slim Invisible Gel asigura o protectie invizibila pentru a ajuta la prevenirea durerilor arzatoare din talpa. Forma imbunatatita. Gel transparent, foarte subtire si discret. Tehnologie anti-alunecare, pentru o fixare puternica. Refolosibil. Lavabil. Desprindeti pernitele de pe filmul de protectie. Introduceti-le in partea din fata a pantofilor cu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Scholl Branturi din gel transparent, 1/2

Tehnologie anti-alunecare. Mai subtire, pentru mai mult comfort. Ideal pentru pantofi cu toc sau sandale. Branturile Scholl Party Feet Ultra Slim Invisible Gel asigura o protectie invizibila pentru a ajuta la prevenirea durerilor arzatoare din talpa. Forma imbunatatita. Gel transparent, foarte subtire si discret. Tehnologie anti-alunecare, pentru o fixare puternica. Refolosibil. Lavabil. Desprindeti pernitele de pe filmul de protectie. Introduceti-le in partea din fata a pantofilor cu partea neteda in jos si capatul ascutit orientat spre calcaie. ATENt IE: incetati utilizarea in cazul aparitiei reactiilor adverse, in special daca suferiti de diabet.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Scholl Branturi din gel transparent, 1/2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Scholl Branturi din gel transparent, 1/2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.