Savonia Sapun cuisoare si ceai negru 90gr

de la 8,90 lei (3 magazine)
Uleiuri saponificate: ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de palmier, unt de shea și ulei de gălbenele. Ingrediente : ulei esențial de cuișoare, pudră de cuișoare, ceai negru, argilă albă. Ingrediente (INCI) : aqua, olive oil, sunflower seed oil glycerides, coconut oil, palm oil, butyrospermum parkii, calendula officinalis flower extract, eugenia caryophyllus leaf oil, eugenia caryophyllus flower bud powder, camellia sinensis, kaolinite. Dup ...

Descriere


Savonia Sapun cuisoare si ceai negru 90gr

După o săptămână de folosință, veți observa că la fiecare duș va contribui la eliminarea toxinelor din pori, căci pielea va rămâne cu o strălucire aparte. Ceaiul negru sporește arderea grăsimilor și nu lasă pielea să îmbătrânească, așa cum îi e natura. Ci, cu ajutorul vitaminelor E și C, o va menține tânără și seducătoare. Efectul este dublat de prezența argilei albe, care curăță epiderma și are un efect antiseptic și regenerator.

Adică tot ce-ți poți dori de la un săpun!

Uleiuri saponificateulei de floarea soarelui, ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de palmier, unt de shea și ulei de gălbenele.
Ingredienteulei esențial de cuișoare, pudră de cuișoare, ceai negru, argilă albă.
Ingrediente (INCI)aqua, olive oil, sunflower seed oil glycerides, coconut oil, palm oil, butyrospermum parkii, calendula officinalis flower extract, eugenia caryophyllus leaf oil, eugenia caryophyllus flower bud powder, camellia sinensis, kaolinite.
Din Tărâmul Cuișoarelor am adus ”doctorul celor 100 de boli”, adică boboceii încă nedeschiși ai arborelui de cuisoare. Cu aroma lor dulce-amăruie, vine în săpunul nostru cu cealaltă jumătate fermecatătaninuri, betacaroten, fitnutrienți, flavonoide, calciu, magneziu, mangan, Omega-3, vitaminele K și C, precum și eugenolul, uleiul preponderent din acest ingredient. Da, e plin de bunătăți, dar cel mai important este efectul lui asupra pielii: distruge bacteriile, curăță în profunzime, tonifică pielea, o calmează și o hidratează.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Savonia Sapun cuisoare si ceai negru 90gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Savonia Sapun cuisoare si ceai negru 90gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.