Coccolle Ham pentru bebelusi Celso Rosu

Producator: Coccolle

Primii pasi sunt o incercare dificila pentru orice copil. Increderea necesara primilor pasi poate fi sporita de hamul pentru copii Coccolle Benito.

Cu ajutorul hamului, copilul poate incerca sa faca primii pasi fara frica de a cadea dobandind simtul libertatii si al controlului. Bebelusul se poate balansa mult mai natural avand manutele libere atunci cand se afla in ham comparativ cu situatia in care este sustinut de un adult.

Hamul Coccolle Benito este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 18 luni. Greutatea maxima suportata este de 13 kg.

Materialul este moale, bland si pritenenos cu pielea impiedicand iritarea pielii copilului.

Hamul Coccolle Benito este benefic si pentru parinti care nu trebuie sa stea apelcati asupra copilului astfel plimbarile pot fi mai lungi si mai comode. 

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Coccolle Ham pentru bebelusi Celso Rosu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Coccolle Ham pentru bebelusi Celso Rosu puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Coccolle Ham pentru bebelusi Celso Rosu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]