As Seen On TV Cantar platforma 300 kg

Producator: As Seen On TV

Cantar platforma 300 kg

De ce este speciala acest Cantar platforma 300 kg ? Constructia cantarului este realizata din tabla de 4 mm sau 5 mm, proiectul fiind optimizat pentru a obtine o greutate cat mai redusa a structurii dar fara nici un compromis legat de rezistenta mecanica.

Mod de utilizare: Cantarul cu platforma de 300kg electronic este creat si recomandat pentru uz personal fiind realizat din otel inoxidabil si cadru din metal pentru siguranta. Acest cantar nu are aviz metrologic sau omologare, este recomandat pentru uz caznic.

Functii: Preciziile obtinute, datorita structurii rigide si a celulelor de clasa C3...C6, sunt de pana la 6000 diviziuni. Gradul de protectie al celulelor este IP67 sau IP68, fiind astfel adecvate pentru medii umede sau amplasate in exterior.

Informatii suplimentare Cantar platforma 300 kg : este realizat din Otel inoxidabil si cadrul din metal pentru siguranta. ecran LCD

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul As Seen On TV Cantar platforma 300 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru As Seen On TV Cantar platforma 300 kg puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru As Seen On TV Cantar platforma 300 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]