CATEGORII

shopexpert.ro - comentariiScrie un comentariu
05 Dec 2017
"recomand"
review pozitiv , mihai mihai
  • puncte tari:LIVRARE RAPIDA .

Livrare f rapida si produs ok.

Raspunsuri (1)
mihai mihai
2017-12-05 10:16:41

Si pretul cel mai bun.

24 Aug 2016
"recomand shopexpert.ro"
review pozitiv , Nicu Cadarean
  • puncte tari:Preturi bune. Seriozitate si rapiditate maxima

Recomand cu incredere aceasta firma. Au preturi foarte bune, sunt foarte amabili si rapizi. In mai putin de 48 de ore de la comanda am primit produsul in Timisoara prin curierat, la un pret total, mult mai mic comparativ cu un distribuitor din zona.

08 Jul 2016
"recomand!"
review pozitiv , Irina C
  • puncte tari:preturi foarte bune, seriosi, foarte rapizi
  • CONCLUZII:de incredere

Ieri am sunat pentru a ma informa in vederea achizitionarii unei masini de gaurit si insurubat, un domn foarte amabil mi-a raspuns celor 99 de intrebari, apoi am comandat online. in cateva minute alt domn amabil m-a sunat pentru a confirma comanda. Azi dimineata, in mai putin de 24 ore, am primit comanda in stare impecabila prin GLS (in Ploiesti!)

nota 10, 5 stelute si fundita!

25 Sep 2014
"Recomand shopexpert.ro"
review pozitiv , Rafael Osan
  • puncte tari:Au fost foarte prompti. A doua zi dimineata am fost contactat pentru a confirma si telefonic comanda si mi s-a spus ca a doua zi voi intra in posesia produsului. Livrarea s-a facut prin GLS.
  • CONCLUZII:Recomand cu incredre. Rapizi, seriosi, totul a decurs normal.

Deoarece nu am auzit de shopexpert pana acum,aveam o oarecare retinere in a comanda de la ei. Dar fiind primul in lista, cu pretul cel mai bun am zis sa incerc.

11 Jul 2013
"Recomand"
comentariu pozitiv , XAlexandru Asta

De pe internet comand in functie de renumele firmei dar de data asta am comandat 2 produse ghidat de pretul cel mai mic. A doua zi am primit produsele acasa, sigilate insotite de certificatul de producator. Unul dintre ele a fost defect out of the box dar dupa ce i-am sunat mi-au trimis a doua zi altul in loc fara nici un cost. Pe mine sigur m-au castigat ca si client. Ii recomand!

1024.css [0px to 1024px]