CATEGORII

ro.mobileshop.eu - comentariiScrie un comentariu
21 Apr 2017
"Pret mic, dar merita?"
review negativ , Dani Hardut
  • puncte tari:singurl punct forte e pretul
  • PUNCTE slabe:se mai intampla ca produsele sa soseasca desigilate, curierul prin care trimit ei nu permite verificarea coletului!
  • CONCLUZII:cumparati pe riscul vostru

Eu am cumparat un samsung galaxy s7 edge care a venit desigilat si cu urme pe el, ceea ce nu e de acceptat la un produs de 500 de euro. Prima si ultima comanda de la aceasta firma!

Raspunsuri (1)
ro.mobileshop.eu
2017-08-16 15:47:22

Buna ziua,

In caz ca ati primit un produs deteriorat avand in vedere ca curierul este obligat sa astepte sa deschideti coletul, ati trebuit sa semnati un document legal pentru a putea sa primiti bani inapoi.

Va multumim,
Mobileshop.eu

07 Nov 2016
"mint in privinta garantiei - "
review negativ , Gabriel Ionita
  • puncte tari:pret (fata de piata ro, insa la ce ofera puteti lua din afara mai ieftin)
  • PUNCTE slabe:mint in privinta garantiei si trimit alte produse
  • CONCLUZII:feriti-va

puteti lua din afara mai ieftin, caci garantia cu care se lauda, nu e valabila. (am sunat la mobitel si mi-au spus ca asigura doar garantie primara, adica nu au piese de schimb) Faptul ca mi-au trimis alt model de telefon mi se pare grav, lor nu.

Raspunsuri (1)
ro.mobileshop.eu
2017-05-26 15:15:05

Buna ziua,

Fiecare client are 24 de ore de a trimite solicitare in caz ca a primit produsul gresit si 3 zile sa il trimita la mobileshop pentru a putea primi altul nou inapoi. Dvs. v-ati anuntat dupa 20 de zile si inca ati cerut si sa Va intoarcem bani si sa ramana telefonul la dvs. Ne ati aminentat ca daca nu vom face asa ca veti pune peste tot recenzii negative. Trebuie sa VA fie rusine.

Mobileshop.eu

17 Aug 2016
"talciocari "
review negativ , marian spiridon

am cumparat un produs de la aceasta firma daca pot sa-i spun asa si de vre-o 10 zile caut sa iau legatura cu ei si nu raspund nici la telefon nici mail
produsul pe care l-am luat este defect nu are certificat de garantie si nici factura , practic este un produs second hand
nu mai cumparati oameni buni produse de la toti neica-nimeni
va ademenesc cu un pret cu cativa lei mai ieftin si va pacalesc

Raspunsuri (1)
ro.mobileshop.eu
2017-05-26 15:09:53

Buna ziua,

Noi nu vindem second hand produse doar noi si originale si libere de retea. Ca si cum am spus telefonic factura o obtineti in format de PDF doar trebuie sa faceti solicitarea la warranty@mobileshop.eu

La fel prin mail am trimis adresa service-ului insa adresa service-ului deja aveti pe site.

Mobileshop.eu

20 Jul 2016
"Sunt foarte multumita"
review pozitiv , Elena Popescu
  • puncte tari:transport gratuit, pret mic, garantie 24 de luni, servis de reparare in Romania
  • PUNCTE slabe:foarte multe modeluri
  • CONCLUZII:as recomnda fiecarui sa cumpere de aici

Deja am cumparat cel de-al doilea produs de la acest shop. Am revenit la ei din simplu motiv ca vind produse originale, preturile sunt bune si garantia este 24 de luni. Primul produs l-am luat anul trecut si cand aveam nevoie de repare imediat mi-au dat o adresa a service-ului lor din Bucuresti. Deci nu numai ca m-au ajutat cu achizitionarea produsului insa imediat mi-au ajutat si cand aveam probleme cu produsul respectiv ceva ce nu am vazut la alte shop-uri de unde am mai achizitionat produse.
Nu se asteapta mult ca sa ajunga telefonul, 3 zile a fost in cazul meu.

Sunt foarte multumita si desigur ca voi reveni!

Raspunsuri (1)
Rei Kano
2017-05-30 11:11:11

@Mobileshop.ro
atunci când faceți review-uri pozitive voi pentru voi ar fi o idee excelentă să angajați un nativ să vă corecteze textul, prostănacilor.

1024.css [0px to 1024px]