CATEGORII
  FILTRE
 • Categorie
  - 195 Igiena orala 9 Cosmetice 3 Electrocasnice 2 Sanatate si igiena 2
 • Producator
  Oral-b 32 Oralb 16 Dr. mayer 16 Dental revolution 16 Philips 14  toate...
 • Cautari similare
  Sugestiile mele
Vreau în
 
+ filtre adiţionaleconţinenu conţine
modelul şi
producatorul şi
descrierea si

periute electrice (211)

Pret produs
Philips Periute de dinti Sonicare FlexCare+ HX6972/34, 2 buc

Philips Periute de dinti Sonicare FlexCare+ HX6972/34, 2 buc

Combinand tehnologia sonica patentata si cele 5 moduri de periere, FlexCare+ este solutia pentru ingrijirea completa a gingiilor. Acum iti poti imbunatati sanatatea gingiilor dupa numai 2 saptamani de utilizare.

Igiena orala

Bergner Periuta de dinti electrica Sonic Toothbrush

Periuta de dinti electrica Sonic ToothbrushPeriuta de dinti electrica sonic produce mii de vibratii de inalta frecventa pe minut, aceste vibratii descompun pasta de dinti in mii de bule mici, astfel acopera o suprafata mult mai mare de o mare viteza, functioneaza pe baza actiunii de micro-perie.Cu ajutorul periutei de dinti electrice poti scapa de petele de pe dinti provocate in urma fumatului.

Oral-B Periuta electrica Periuta electrica Oral B D12 Frozen 3+ ani

Periuta de dinti electrica pentru copii Oral-B Stages Power (Frozen) Actiune de curatare dovedita - Actiune 2D Actiunea oscilant-rotativa a

Dr. Mayer Periuta electrica Irigator bucal WT6000, Tornado, Profesional, Verde

  Irigator Oral cu Suport - WT6000 series - Îndepărtează bacteriile în profunzime dintre dinți și de sub linia gingiilor acolo unde periajul și ața dentară nu ajung - Masează și stimulează gingiile pentru a îmbunătăți circulația și a vă păstra gingiile puternice și sănătoase. - Ideal pentru curățarea din jurul punților dentare, aparatelor dentare și coroanelor dentare.

Dr. Mayer Periuta electrica Dus bucal portabil WT3100

DESCRIERE Indeparteaza bacteriile in profunzime, dintre dinti si de sub linia gingiilor acolo unde periajul și ata dentara nu ajung Maseaza si stimuleaza gingiile pentru a imbunatati circulatia si a va pastra gingiile puternice si sanatoase. Ideal pentru curatarea din jurul puntilor dentare, aparatelor dentare si coroanelor dentare. Manerul conceput ergonomic si furtun

1024.css [0px to 1024px]