Secom Reishi Nature

Reishi Nature's Way Imunomodulator (regleaza sistemul imunitar) - se administreaza in alergii, miastenia gravis, hepatita autoimuna, poliartrita reumatoida, diabet, lupus, tiroidita, vitiligo, sclerodermie), dar si in stari cu deficit de imunitate -protejeaza mucoasele, IgG (cea mai importanta imunoglobulina din corp, neutralizeaza toxinele si microbii din sange si limfa) si distruge bacteriile. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Secom Reishi Nature

Reishi Nature's Way

Imunomodulator (regleaza sistemul imunitar) - se administreaza in alergii, miastenia gravis, hepatita autoimuna, poliartrita reumatoida, diabet, lupus, tiroidita, vitiligo, sclerodermie), dar si in stari cu deficit de imunitate -protejeaza mucoasele, IgG (cea mai importanta imunoglobulina din corp, neutralizeaza toxinele si microbii din sange si limfa) si distruge bacteriile.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Secom Reishi Nature de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Secom Reishi Nature sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.