Sandisk Cruzer Force 32GB Metalic SDCZ71-032G-B35

de la 22,88 lei (3 magazine)
Stick USB 2.0 Sandisk Cruzer Force 32GB Metalic Având o interfaţă USB 2.0 pentru transfer de date, stickul USB SanDisk este rapid accelerând astfel transferul ÅŸi salvarea fiÅŸierelor mai mari de orice tip. Un design stilat si portabil. Designul stickului USB asigură, de asemenea, protejarea conectoarelor USB. Salvarea fisierelor este usoara si rapida. Stickul este simplu ÅŸi uÅŸor de utilizat, fiind suficient să îl conectaÅ£i la orice port USB 2.0 pentru a putea începe sÄ ...

Descriere


Sandisk Cruzer Force 32GB Metalic SDCZ71-032G-B35

Stick USB 2.0 Sandisk Cruzer Force 32GB Metalic

Având o interfaţă USB 2.0 pentru transfer de date, stickul USB SanDisk este rapid accelerând astfel transferul şi salvarea fişierelor mai mari de orice tip.

Un design stilat si portabil.

Designul stickului USB asigură, de asemenea, protejarea conectoarelor USB.

Salvarea fisierelor este usoara si rapida.

Stickul este simplu şi uşor de utilizat, fiind suficient să îl conectaţi la orice port USB 2.0 pentru a putea începe să copiaţi foldere şi fişiere.

Capacitate sporita pentru fisierele dumneavoastra.

Proiectat de un lider in fabricarea mediilor de stocare, acest flash drive vine cu o capacitate impresionanta de stocare, dar dimensiuni extrem de reduse, oferindu-va destul spatiu pentru fisiere, fie ele fotografii, muzica sau documente personale.

SanDisk SecureAccess creaza fisiere protejate prin parola.

Programul SecureAccess de la SanDisk va ofera posibilitatea sa creati direct pe stick un folder protejat cu parola cu encriptie AES de 128 biti.

Astfel ve-ti putea conecta stick-ul al orice calculator, fiind linistiti ca datele din fisierul securizat nu pot fi accesate fara acordul dumneavoastra.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sandisk Cruzer Force 32GB Metalic SDCZ71-032G-B35 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sandisk Cruzer Force 32GB Metalic SDCZ71-032G-B35 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.