Saffron Oja magnetica Saffron – Design cu dungi - Gold

Oja magnetica de la Saffron cu designul in dungi. Te intrebi ce inseamna oja magnetica? Ei bine, cu ajutorul acestei oje, vei putea realiza o manichiura cu design in dungi fara nici un efort. Aceasta manichiura se realizeaza in 2 pasi simpli: Pas1: Agitati sticluta cu oja pentru ca particulele de metal sa se distruibuie uniform Pas2: Aplica oja, exact ca pe o oja normala, pe toata suprafata unghiei, uniform. Pas3: Imediat dupa ce ai aplicat oja tine magnetul pe care il ve ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Saffron Oja magnetica Saffron – Design cu dungi - Gold

Oja magnetica de la Saffron cu designul in dungi.

Te intrebi ce inseamna oja magnetica? Ei bine, cu ajutorul acestei oje, vei putea realiza o manichiura cu design in dungi fara nici un efort. Aceasta manichiura se realizeaza in 2 pasi simpli:

Pas1: Agitati sticluta cu oja pentru ca particulele de metal sa se distruibuie uniform

Pas2: Aplica oja, exact ca pe o oja normala, pe toata suprafata unghiei, uniform.

Pas3: Imediat dupa ce ai aplicat oja tine magnetul pe care il vei gasi in cutia ojei peste unghia proaspat vopsita, fara sa o atingi. Lasa sa isi faca magia acest magnet.

Pas 4: Dupa ce oja s-a uscat, aplica un lac de unghii pentru o rezistenta sporita.

 

Te-am facut curioasa? Este o oja bestiala!

 

Culoare: Gold- 01

 

 

Valabilitate: 12 luni de la deschidere

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Saffron Oja magnetica Saffron – Design cu dungi - Gold de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Saffron Oja magnetica Saffron – Design cu dungi - Gold sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.