Klups Comoda Marsell Bufnite

de la 1.075,00 lei (3 magazine)
Comoda Pentru Infasat Copii Klups Marsell BufniteComoda pentru infasat copii Klups Marsell Bufnite este confectionata din materiale de calitate superioara si este prevazuta cu un model sculptat cu bufnite. Cele 3 sertare sunt incapatoare si vor fi perfecte pentru depozitarea hainutelor, a scutecelor sau accesoriilor pentru cei mici. Pe langa un patut si un dulap, camera copilului dumneavoastra are nevoie si de o comoda pentru infasat. Aceasta este prevazuta cu o masuta de infasat care ...

Descriere


Klups Comoda Marsell Bufnite

Comoda Pentru Infasat Copii Klups Marsell BufniteComoda pentru infasat copii Klups Marsell Bufnite este confectionata din materiale de calitate superioara si este prevazuta cu un model sculptat cu bufnite. Cele 3 sertare sunt incapatoare si vor fi perfecte pentru depozitarea hainutelor, a scutecelor sau accesoriilor pentru cei mici. Pe langa un patut si un dulap, camera copilului dumneavoastra are nevoie si de o comoda pentru infasat. Aceasta este prevazuta cu o masuta de infasat care poate fi demontata cu usurinta, asfel comoda pentru copii poate fi utilizata o perioada indelungata de timp.Caracteristici:- o comoda confectionata din materiale de calitate superioara- este prevazuta cu o masuta de infasat care poate fi detasata cu usurinta- cele 3 sertare sunt incapatoare, ideale pentru depozitarea de hainute, accesorii si scutece pentru copii- marginile acestei comode sunt rotunjite pentru siguranta copilului- este prevazuta cu un model sculptat cu bufnite - culoare: alb.Dimensiuni:- 87(L) x 83(l) x 53(h) cm. Va recomandam sa cumparati cu acest produs o salteluta de infasat pentru suprafete solide, salteluta de infasat nefiind inclusa in pret.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Klups Comoda Marsell Bufnite de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Klups Comoda Marsell Bufnite sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.