Cramele Oprisor Dragaica Rosie

52,00 lei (1 magazin)
De la un minut la altul, de la o ora la alta, acest cupaj face cat o mie de cuvinte. “Lucrurile bune se intampla celor care stiu sa astepte”, se spune. Iar acest vin este dovada ca munca si rabdarea nu raman nerasplatite. Dragaica nu da buzna, ci asteapta pana isi gaseste partenerul ideal. Decantat indelung si servit in cele mai bune pahare existente, va oferi o linie incredibila de note si arome, spunand o poveste foarte, foarte lunga. Este un intelectual gratios care, in ...

Descriere


Cramele Oprisor Dragaica Rosie

De la un minut la altul, de la o ora la alta, acest cupaj face cat o mie de cuvinte. “Lucrurile bune se intampla celor care stiu sa astepte”, se spune. Iar acest vin este dovada ca munca si rabdarea nu raman nerasplatite. Dragaica nu da buzna, ci asteapta pana isi gaseste partenerul ideal. Decantat indelung si servit in cele mai bune pahare existente, va oferi o linie incredibila de note si arome, spunand o poveste foarte, foarte lunga. Este un intelectual gratios care, in loc sa te contrazica, te duce de mana acolo unde poti sa gasesti certitudini. E prietenos, nu autoritar, este nobil, puternic si deosebit.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cramele Oprisor Dragaica Rosie de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cramele Oprisor Dragaica Rosie sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.