Canon Eos 80D Body black

5.450,00 lei (1 magazin)
  Exploraţi noi aspecte ale fotografiei Reacţionaţi instinctiv în funcţie de moment şi surprindeţi evenimente sportive cu mişcări rapide sau acţiunile animalelor sălbatice cu uşurinţă, datorită sistemului AF de înaltă performanţă, vitezei de fotografiere continuă de 7 cps şi comenzilor personalizabile. Sistem AF cu 45 de puncte, toate de tip încrucişat Capturaţi momente de la evenimente sportive cu acţiune extrem de rapidă în ...

Descriere


Canon Eos 80D Body black

 Exploraţi noi aspecte ale fotografiei

Reacţionaţi instinctiv în funcţie de moment şi surprindeţi evenimente sportive cu mişcări rapide sau acţiunile animalelor sălbatice cu uşurinţă, datorită sistemului AF de înaltă performanţă, vitezei de fotografiere continuă de 7 cps şi comenzilor personalizabile.

Sistem AF cu 45 de puncte, toate de tip încrucişat

Capturaţi momente de la evenimente sportive cu acţiune extrem de rapidă în imagini super-clare chiar şi în lumina reflectoarelor, datorită sistemului de focalizare automată cu viteză mare de reacţie şi extrem de precis care îşi face datoria chiar şi condiţii solicitante de până la -3 EV.  Sistemul AF cu 45 de puncte, toate de tip încrucişat vă oferă libertatea de a alege un punct sau o zonă de focalizare automată, adecvată pentru compoziţia dvs. şi oferă un nivel înalt de precizie şi control asupra unor zone de focalizare mai largi pentru rezultate uimitoare indiferent de locul subiectului în cadru.

Fotografiere continuă la 7 cps

Oferiţi-vă cea mai bună şansă de a surprinde acel moment trecător datorită vitezei maxime de fotografiere continuă de 7 cps la rezoluţie completă. Ideală pentru fotografii de la evenimente sportive cu acţiune spontană şi cu animale sălbatice.

27 de puncte AF compatibile cu f/8

Surprindeţi în continuare fotografii clare cu ajutorul sistemului de focalizare automată atunci când utilizaţi diferite combinaţii de obiective şi teleconvertoare la 27 de puncte de focalizare automată care acceptă focalizarea la f/8.

Comenzi personalizabile

Bucuraţi-vă de controlul şi flexibilitatea oferite de un corp EOS din gama medie datorită comenzilor personalizabile, panoului LCD superior şi afişajului Live View, care vă permite să revizuiţi uşor setările şi să reglaţi rapid camera foto în funcţie de nevoile dvs.

Calitate uimitoare a fotografiilor şi filmelor într-o gamă largă de condiţii

Capturaţi calitatea pe care o merită creativitatea dvs. EOS 80D realizează imagini excepţionale, într-o gamă largă de condiţii de iluminat, cu un nivel generos de detalii, culoare şi atmosferă, care sunt pregătite instantaneu pentru editare şi prezentare datorită senzorului APS-C CMOS de 24,2 megapixeli şi procesorului DIGIC 6.

Senzor RGB de 7.560 pixeli cu măsurare IR

Bucuraţi-vă de o expunere precisă şi consecventă într-o mare varietate de situaţii, graţie unui senzor RGB de 7560 pixeli cu măsurare IR, care detectează atât lumina infraroşie, cât şi pe cea vizibilă.

Fotografii naturale în condiţii de lumină scăzută

Surprindeţi atmosfera unei scene în fotografii naturale când scad nivelurile de lumină, graţie intervalului de sensibilitate ISO de 100 -16.000 (H:25.600), care reduce necesitatea unui bliţ şi vă oferă flexibilitatea unor timpi mai mici de expunere.

Detectarea pâlpâirii

Detectarea pâlpâirii asigură timpi de expunere şi culori consecvente când se fotografiază în rafale continue în condiţii de lumină artificială cu pâlpâiri.

Tot ce aveţi nevoie pentru a păstra controlul şi a vă dezvolta abilităţile de fotograf

Vizor inteligent

Vedeţi totul până la marginea cadrului, cu setări de fotografiere afişate instantaneu, utilizând vizorul inteligent cu acoperire de aproximativ 100% a cadrului. Fotografiaţi mai discret cu un mod de fotografiere continuă şi silenţioasă la 3 cps.

LCD Vari-angle cu Live View

Exploraţi unghiuri de fotografiere creative utilizând comanda intuitivă cu ecranul tactil LCD II Vari-Angle Clear View de 7,7 cm. Creaţi o compoziţie şi surprindeţi acţiunea din diferite perspective, graţie fotografierii continue cu Live View, utilizând focalizarea automată Dual Pixel CMOS la 5 cps.

Control şi partajare prin wireless

Realizaţi fotografii şi filme wireless de pe un dispozitiv inteligent compatibil, cu vizualizare în timp real a acţiunii şi control asupra setărilor. Utilizaţi aplicaţia gratuită Canon Camera Connect pentru a evalua şi transfera rapid imaginile jpeg şi filmele MP4 la rezoluţie completă pe dispozitive inteligente compatibile, pentru distribuire uşoară când sunteţi în mişcare.

Tipul aparatului foto
ModelCanon EOS 80D
TipD-SLR
Calitatea Imaginii
Rezolutie efectiva (Mp)24.2
Senzor imagineCMOS
Rezolutii filmareFull HD (1920 x 1080 - 60 fps)
Control focalizare
Tip focalizareFocalizare automata TTL-CT-SIR dedicata cu un senzor CMOS
Control expunere
Sensibilitate ISOAuto, 100-16000
Blit
Blit incorporatDa
Memorie si alimentare
Suport stocareSD, SDHC, SDXC
AlimentareAcumulator Li-ion LP-E6N
Display
Monitor LCD3 inchi
Obiectiv
Montura obiectivCanon EOS
Obiective compatibileEF/EF-S
Caracteristici fizice
Dimensiuni (L x I x A)139 X 105.2 x 78.5
Greutate730 g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Canon Eos 80D Body black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Canon Eos 80D Body black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.