bitComposer Stalker Call of Pripyat

Cu peste 2 milioane de exemplare vandute, noul episod al seriei de succes international S.T.A.L.K.E.R. ii aduce pe gameri din nou in proximitatea reactorului nuclear de la Cernobilce a explodat in 1986. Asa-numita "Zona" este un perimetru contaminat extrem si izolat de restul lumii de catre fortele militare sovietice.Aceasta zona periculoasa roieste acum de asa numiti Stalkers, vanatori moderni de artefacte pretioase. Preia rolul agentului Alexander Degtyarev, si imbracat pre ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


bitComposer Stalker Call of Pripyat

Cu peste 2 milioane de exemplare vandute, noul episod al seriei de succes international S.T.A.L.K.E.R. ii aduce pe gameri din nou in proximitatea reactorului nuclear de la Cernobilce a explodat in 1986. Asa-numita "Zona" este un perimetru contaminat extrem si izolat de restul lumii de catre fortele militare sovietice.Aceasta zona periculoasa roieste acum de asa numiti Stalkers, vanatori moderni de artefacte pretioase. Preia rolul agentului Alexander Degtyarev, si imbracat precum un Stalker investigheaza disparitia misterioasa  a cinci elicoptere militare. Nu vei putea face acest lucru fara a te impune in fata diverselor factiuni adverse de Stalker-i din zona.Povestea din Call of Pripyat incepe acolo unde se sfarseste cea din Shadow of Chernobyl si se desfasoara intr-un mediu natural recreat in conformitate cu prototipurile bazate pe fotografii luate in zona. Istoria jocului este una plina de suspans si deapana povestea mai multor personaje unice ce iti vor facilita accesul la o multime de side-quest-uri. Va trebui sa lupti impotriva unor monstrii noi precum Chimera sau Burer, ce au comportamente si abilitati noi. Noul sistem A-Life a fost creat avand in vedere alegerile jucatorilor primelor doua jocuri ale seriei. Jocul are acum 4 quick-slot-uri noi, si 2 pentru arme, o arma noua (shotgun) si o multime de upgrade-uri pentru toate armele din joc. Emisiile de radiatii influenteaza in mod covarsitor mediul inconjurator iar grafica jocului, bazata pe engine-ul X-Ray are support Direct X 11.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul bitComposer Stalker Call of Pripyat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru bitComposer Stalker Call of Pripyat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.