Alevia Ginseng 30 comprimate

de la 31,60 lei (3 magazine)
Compoziţie:Ginseng Panax (extract standardizat 5% ginsenozide) 50mgDescriere:Panax Ginseng una din cele mai prețioase plante, este recunoscută pentru proprietățile energizante și revigorante. Are și proprietăți imunostimulatoare, adaptogene, antioxidante; stimulează funcția sexuală și crește libidoul. Număr comprimate 30.Mod de administrare:2 comprimate de 2 ori pe zi, dimineața și la prânz. Dozele pentru copii se vor recomanda de către medic. Efecte:Crește ene ...

Descriere


Alevia Ginseng 30 comprimate

Compoziţie:Ginseng Panax (extract standardizat 5% ginsenozide) 50mgDescriere:Panax Ginseng una din cele mai prețioase plante, este recunoscută pentru proprietățile energizante și revigorante. Are și proprietăți imunostimulatoare, adaptogene, antioxidante; stimulează funcția sexuală și crește libidoul. Număr comprimate 30.Mod de administrare:2 comprimate de 2 ori pe zi, dimineața și la prânz. Dozele pentru copii se vor recomanda de către medic. Efecte:Crește energia și vitalitatea îmbunătățind activitatea fizică și mentală, reduce stresul și oboseala, încetinește procesul de îmbătrânire, îmbunătățește performanța sexuală.Aceste produse sunt suplimente alimentare. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Alevia Ginseng 30 comprimate de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Alevia Ginseng 30 comprimate sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.