Uhu Tablete de adeziv transparente 56 bucati Patafix Invisible UH771037

14,99 lei (1 magazin)
· 56 de tablete adezive transparente pentru fixarea rapida si curata a obiectelor mici;· recomandat pentru suprafete si obiecte lucioase ( fotografii, postere, colaje, materiale laminate);· este perfect transparent pe suprafete din sticla si sub obiecte transparente;· nu lasa urme pe suprafata, dupa indepartare (recomandat suprafetelor lucioase). ...

Descriere


Uhu Tablete de adeziv transparente 56 bucati Patafix Invisible UH771037

· 56 de tablete adezive transparente pentru fixarea rapida si curata a obiectelor mici;· recomandat pentru suprafete si obiecte lucioase ( fotografii, postere, colaje, materiale laminate);· este perfect transparent pe suprafete din sticla si sub obiecte transparente;· nu lasa urme pe suprafata, dupa indepartare (recomandat suprafetelor lucioase).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Uhu Tablete de adeziv transparente 56 bucati Patafix Invisible UH771037 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Uhu Tablete de adeziv transparente 56 bucati Patafix Invisible UH771037 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.