Ugears Puzzle 3D de colorat - Moara, 23 piese

Amintirile copilariei vin dintr-un taram al viselor, rasarite din imaginatia fiecaruia, ursuleti, masini, avioane, vapoare, flori, motociclete .. Acum ai ocazia sa le dai culoare impreuna cu cei mici, transformand-le in momente care sa devina amintiri de neuitat. Nu exista reguli, asa ca da frau liber imaginatiei tale si bucura-te de beneficiile unor activitati originale traite cu familia. Cu ajutorul imaginatiei, fiecare produs de Colorat UGEARS primeste o culoare unica si originala d ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ugears Puzzle 3D de colorat - Moara, 23 piese

Amintirile copilariei vin dintr-un taram al viselor, rasarite din imaginatia fiecaruia, ursuleti, masini, avioane, vapoare, flori, motociclete .. Acum ai ocazia sa le dai culoare impreuna cu cei mici, transformand-le in momente care sa devina amintiri de neuitat. Nu exista reguli, asa ca da frau liber imaginatiei tale si bucura-te de beneficiile unor activitati originale traite cu familia. Cu ajutorul imaginatiei, fiecare produs de Colorat UGEARS primeste o culoare unica si originala de fiecare data. Potrivit pentru adulti si copii peste 5 ani. Dimensiuni produs asamblat: 10, 4 x 6, 7 x 13, 7 cm; Dimensiuni cutie: 23, 5 x 18 x 0, 5 cm; Numar piese: 23.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ugears Puzzle 3D de colorat - Moara, 23 piese de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ugears Puzzle 3D de colorat - Moara, 23 piese sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.