Tecmo Koei NiOh

NiOh PS4  este un joc de tip role-play game lansat de Tecmo Koei la data de 2/9/2017 Disponibil pentru PlayStation 4 Actiunea din Nioh va avea loc intr-o perioada de razboi civil, in vechea Japonie, producatorii promitand o imbinare a elementelor ce tin de folclorul nipon - samurai vs. creaturi supranaturale - cu tehnicile de lupta cu sabia caracteristice samurailor. Team Ninja, studioul din spatele acestui joc, are la activ seria Ninja Gaiden, cei care au vazu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Tecmo Koei NiOh

NiOh PS4 este un joc de tip role-play game lansat de Tecmo Koei la data de 2/9/2017 Disponibil pentru PlayStation 4

Actiunea din Nioh va avea loc intr-o perioada de razboi civil, in vechea Japonie, producatorii promitand o imbinare a elementelor ce tin de folclorul nipon - samurai vs. creaturi supranaturale - cu tehnicile de lupta cu sabia caracteristice samurailor.

Team Ninja, studioul din spatele acestui joc, are la activ seria Ninja Gaiden, cei care au vazut deja Nioh in actiune caracterizandu-l drept o combinatie intre titlurile acestei serii si cateva dintre mecanicile de joc caracteristice lui Dark Souls.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tecmo Koei NiOh de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tecmo Koei NiOh sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.