Sportmann Bara dreapta olimpica 152cm

de la 399,00 lei (4 magazine)
Bara haltera 152cm Olympic Sportmann – este fabricate din otel de inalta calitate cu un finisaj cromat si lucios. Datorita calitatii materialului si dimensiunii bara haltera 152cm Olympic Sportmann este ideala pentru halterofili sau sportivii profesionisti care doresc performanta. Prinderile barii sunt prevazute cu striatii anti-alunecare.Suprafata barii prezinta o aderenta maxima pentru asigurarea greutatii in timpul ridicarii. Cu o lungime de 152 cm si o latime de 50 mm aceasta b ...

Descriere


Sportmann Bara dreapta olimpica 152cm

Bara haltera 152cm Olympic Sportmann – este fabricate din otel de inalta calitate cu un finisaj cromat si lucios. Datorita calitatii materialului si dimensiunii bara haltera 152cm Olympic Sportmann este ideala pentru halterofili sau sportivii profesionisti care doresc performanta. Prinderile barii sunt prevazute cu striatii anti-alunecare.Suprafata barii prezinta o aderenta maxima pentru asigurarea greutatii in timpul ridicarii.

Cu o lungime de 152 cm si o latime de 50 mm aceasta bara este potrivita pentru discuri cu 50 mm. Bara haltera 152cm Olympic Sportmann este potrivita pentru utilizarea impreuna cu banca de forta sau haltere. Exercitiile efectuate cu aceasta bara dezvolta musculatura bratelor, pieptului si a spatelui.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sportmann Bara dreapta olimpica 152cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sportmann Bara dreapta olimpica 152cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.