Soedesco Ziggurat Pc

Ziggurat PC  este un joc de tip role playing game lansat de  Soedesco  la data de 02/19/2016 disponibil pentru Pc PlayStation 4 si Xbox One. Devin-o un vrajitor neofit si pregateste-te pentru ritul tau de trecere: Intra in labirint si confrunta-te cu provocari periculoase pentru a dovedi ca poti deveni un vrajitor puternic.   Jocul se concentreaza pe fast-paced first person shooting cu o atmosfera old-school control si mecanici ale jocului actualizate. Temnite intunecate s ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Soedesco Ziggurat Pc

Ziggurat PC este un joc de tip role playing game lansat de Soedesco la data de 02/19/2016 disponibil pentru Pc PlayStation 4 si Xbox One. Devin-o un vrajitor neofit si pregateste-te pentru ritul tau de trecere: Intra in labirint si confrunta-te cu provocari periculoase pentru a dovedi ca poti deveni un vrajitor puternic.
 
Jocul se concentreaza pe fast-paced first person shooting cu o atmosfera old-school control si mecanici ale jocului actualizate. Temnite intunecate si RPG/ elemente Roguelikesunt adaugate in peisaj pentru a rezulta un joc distractiv antrenant si variat cu foarte mult continut de descoperit. Lupta-te cu personaje atotputernice treci prin camere pline cu obstacole si comori care te-ar putea ajuta de-a lungul calatoriei. Fiecare joc este cu totul alta experienta!

Ziggurat PC este cea mai buna combinatie de First Person Shooter si Rogue-LITE pe care ai vazut-o vreodata! Ziggurat Pc

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Soedesco Ziggurat Pc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Soedesco Ziggurat Pc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.