SJCAM SJ8 Air

de la 406,62 lei (6 magazine)
Camera video sport SJCAM SJ8 Air Full Pack sj8air SJ8 Air este o noua camera video sport de la producatorul SJCAM ce poate inregistra la o rezolutie 1296P (1728 x 1296 pixeli) si 30 de cadre pe secunda. Pe partea din spate a camerei veti gasi un ecran tactil cu o dimensiune de 2.33 inch, ceea ce va face mult mai usor modul de lucru. In acelasi timp, prin intermediul aplicatiei dedicate, puteti conecta si controla cu un smartphone camera. Camera SJ8 Air este construita din ...

Descriere


SJCAM SJ8 Air

Camera video sport SJCAM SJ8 Air Full Pack sj8air

SJ8 Air este o noua camera video sport de la producatorul SJCAM ce poate inregistra la o rezolutie 1296P (1728 x 1296 pixeli) si 30 de cadre pe secunda.

Pe partea din spate a camerei veti gasi un ecran tactil cu o dimensiune de 2.33 inch, ceea ce va face mult mai usor modul de lucru. In acelasi timp, prin intermediul aplicatiei dedicate, puteti conecta si controla cu un smartphone camera.

Camera SJ8 Air este construita din aluminiu ceea ce ii confera rezistenta si durabilitate, iar prin intermediul carcasei subacvatice incluse in pachet puteti sa realizati filme de cea mai buna calitate pana la o adancime maxima de 30 de metri.

SJCAM SJ8 Air este o camera de actiune cu ajutorul careia veti obtine filmari foarte clare si culori superbe, la o rezolutie si un numar de cadre pe secunda suficient pentru majoritatea utilizarilor.

Senzorul Panasonic MN34112PA va ajuta si daca sunteti pasionati de fotografii, cei 14.2 MP obtin imagini la o rezolutie maxima de 4320 x 3240 pixeli.

Camera dispune de o baterie cu o capacitate de 1200 mAh ce va ofera o autonomie de pana la 130 de minute in modul 1080P si cu Wi-Fi si ecran LCD oprite.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SJCAM SJ8 Air de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SJCAM SJ8 Air sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.