SEGA Valkyria Revolution Ps4

Valkyria Revolution Ps4 Valkyria Revolution PS4 este un joc de tip actiune lansat de Sega la data de 30.06.2017. Valkyria Revolution este disponibil pe: Ps4 si Xbox One. Valkyria Revolution nu este doar un nou capitol din serialul legendar de la Valkyria, ci o noua intrare cu personaje noi, o lume noua si o noua mecanica de gameplay. Campul de lupta static, turn-based, a devenit o scena orientata spre actiune pentru combaterea devastatoare a corpurilor de arma, atacur ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


SEGA Valkyria Revolution Ps4

Valkyria Revolution Ps4 Valkyria Revolution PS4 este un joc de tip actiune lansat de Sega la data de 30.06.2017.

Valkyria Revolution este disponibil pe: Ps4 si Xbox One.
Valkyria Revolution nu este doar un nou capitol din serialul legendar de la Valkyria, ci o noua intrare cu personaje noi, o lume noua si o noua mecanica de gameplay. Campul de lupta static, turn-based, a devenit o scena orientata spre actiune pentru combaterea devastatoare a corpurilor de arma, atacuri cu letala si schimbari strategice pentru a transforma valul de lupta, explorand in acelasi timp istoria incredibila a Cercului Cinci.
  • PREGATIREA PENTRU LeGION: Valkyria Revolution are un nou sistem de lupta care combina strategia tactica si lupta in timp real. Jucatorii pot prelua controlul asupra campului de lupta folosind combinatii brutale sau tactici vicioase si gasirea unui echilibru intre ele reprezinta cheia excelentei in lupte.
  • INGENIOZITATEA DE RAZBOI: Prin adversitate vine o inginerie excelenta, iar cu o tara de origine asediata, jucatorii isi pot perfectiona armele existente prin cai de personalizare a ramificatiilor.
  • O NOUA LUMA POTENTIALA: Valkyria Revolution are un aspect rafinat datorita noului motor de randare Gouache, oferind graficii o textura unica a panzei.
  • CLASSIC COMPOSER: Valkyria Revolution are o coloana sonora vibranta, adusa la viata de compozitorul incredibil de talentat Yasunori Mitsuda (Chrono Trigger, Stella Glow).
  • O CUSA CU MOARTE: Intoarcerea valului de lupta in Revolutia Valkyrie este Brunhilde, una dintre ultimele vechile si puternice Valkyrur, fiinte magice cu putere aproape nelimitata. Ea este legata de juramantul fortelor inamice si jucatorii vor trebui sa-si dea seama cum sa o invinga.
Valkyria Revolution Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SEGA Valkyria Revolution Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SEGA Valkyria Revolution Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.