Safari Ltd. Regina Sofia

Figurina Safari - Regina Sofia   Figurina  Regina Sofia este pictata manual, reprezentarea fiind extrem de realista si beneficiind de o acuratete de nivel inalt a detaliilor. Face parte din categoria jucariilor de calitate remarcabila. Dimensiunea figurinei: 10 cm. Vopseaua nu este toxica si nu contine flatati. Recomandata copiilor peste 3 ani. Safari se mandreste cu faptul de a fi cel mai important producator de figurine replici dupa toate animalele.     ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Safari Ltd. Regina Sofia

Figurina Safari - Regina Sofia   Figurina  Regina Sofia este pictata manual, reprezentarea fiind extrem de realista si beneficiind de o acuratete de nivel inalt a detaliilor. Face parte din categoria jucariilor de calitate remarcabila. Dimensiunea figurinei: 10 cm. Vopseaua nu este toxica si nu contine flatati. Recomandata copiilor peste 3 ani. Safari se mandreste cu faptul de a fi cel mai important producator de figurine replici dupa toate animalele.    

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Safari Ltd. Regina Sofia de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Safari Ltd. Regina Sofia sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.