Royal Canin Hairball Care 10 Kg

de la 444,99 lei (3 magazine)
Royal Canin Hairball Care 10 Kg Produsul provine de la Royal Canin Romania. Rezultate dovedite: Reduce formarea bezoarelor in 14 de zile. Pisicile isi dedica mare parte din zi, toaletarii. Din aceasta cauza, ingera in mod spontan cantitati mari de par, ce tind sa se acumuleze si sa se compacteze in tractul digestiv, formand bezoare. In cele mai multe dintre cazuri, parul ingerat provoaca regurgitarea, iar ocazional disconfort digestiv. Royal Canin Hairball Care este ...

Descriere


Royal Canin Hairball Care 10 Kg

Royal Canin Hairball Care 10 Kg

Produsul provine de la Royal Canin Romania.


Rezultate dovedite: Reduce formarea bezoarelor in 14 de zile.

Pisicile isi dedica mare parte din zi, toaletarii. Din aceasta cauza, ingera in mod spontan cantitati mari de par, ce tind sa se acumuleze si sa se compacteze in tractul digestiv, formand bezoare. In cele mai multe dintre cazuri, parul ingerat provoaca regurgitarea, iar ocazional disconfort digestiv.

Royal Canin Hairball Care este o formula nutritionala echilibrata cu precizie, ce ajuta la reducerea formarii bezoarelor.

Complexul exclusiv al retetei Royal Canin Hairball Care este compus dintr-un mix de fibre alimentare, inclusiv Psyllium ce este bogat in mucilagiu, si fibre insolubile, ce stimuleaza tranzitul intestinal. In consecinta, parul ingerat zilnic poate fi eliminat in mod regulat impreuna cu fecalele, in loc sa fie colectat in stomac si apoi regurgitat.

Rezultate dovedite: efecte vizibile dupa 14 de zile de administrare exclusiva. De doua ori mai mult par eliminat  in mod natural, prin fecale.

*Studiu intern Royal Canin, 2013 - Comparat cu o hrana  de intretinere care nu contine complexul exclusiv Hairball Care

Ingrediente: Proteina deshidratata de pasare, izolat proteic vegetal*, porumb, fibre vegetale, orez, grasimi animale, proteine animale hidolizate, grau, faina de porumb, gluten din porumb, pulpa de sfecla, drojdii, minerale, ulei de soia, ulei de peste, Fructo-Oligo-Zaharide (FOS), seminte si tegumente de Psyllium (0.5%).

*L.I.P.: Proteina selectionata pentru gradul ridicat de asimilare.

Aditivi (per kg): Aditivi nutritionali: Vitamina A: 24000 UI, Vitamina D3: 900 UI, E1 (Fier): 30 mg, E2 (Iod): 3 mg, E4 (Cupru): 9 mg, E5 (Mangan): 39 mg, E6 (Zinc): 117 mg, E8 (Seleniu): 0,05 mg Conservanti - Antioxidanti.

Constituenti analitici: Proteina: 34% - Grasime: 15% - Cenusa: 6.9% - Celuloza bruta: 6.9% - Total fibre dietetice: 15.1%.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Royal Canin Hairball Care 10 Kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Royal Canin Hairball Care 10 Kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.