Ringke Curea flotabila, Universala (Roz)

Curea plutitoare universala Ringke  este un accesoriu impermeabil, compatibil cu o paleta larga de dispozitive: camere GoPro, aparate foto/video digitale, smartphone-uri plus multe altele.   Culori vii, stridente. Material rezistent, cu tesatura rezistenta la apa. Indiferent de culoarea pe care o alegeti, aceasta ajuta sa observati de la distanta cu usurinta telefonul sau camera foto, in apa sau deasupra ei.   Cureaua plutitoare universala Ringke se prinde cu usurinta pri ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ringke Curea flotabila, Universala (Roz)

Curea plutitoare universala Ringke este un accesoriu impermeabil, compatibil cu o paleta larga de dispozitive: camere GoPro, aparate foto/video digitale, smartphone-uri plus multe altele.
 
Culori vii, stridente. Material rezistent, cu tesatura rezistenta la apa. Indiferent de culoarea pe care o alegeti, aceasta ajuta sa observati de la distanta cu usurinta telefonul sau camera foto, in apa sau deasupra ei.
 
Cureaua plutitoare universala Ringke se prinde cu usurinta prin intermediul clemei detasabile. Puteti atasa sau detasa telefonul ori camera foto-video fara sa scoateti cureaua. 
 
Accesoriu potrivit pentru aventurieri. Eliminati riscul de a va pierde smartphone-ul sau camera foto/video atunci cand sunteti la plaja, la piscina sau pe un lac. Cureaua plutitoare universala Ringke se ataseaza la dispozitiv, iar acesta va pluti pe luciul apei. Puteti face fotografii sau sa filmati in apa cu acest accesoriu. 
 
Compatibilitate universala
Cureaua plutitoare universala Ringke este compatibila cu majoritatea accesoriilor impermeabile cu orificii de prindere speciale. Pur si simplu conectati cureaua flotabila la GoPro, aparatul foto/video digital, smartphone-uri. Cureaua suporta o greutate de pana la 150 de grame. Ringke recomanda utilizarea acestui accesoriu cu o husa subacvatica pentru cea mai buna protectie.


8809611509092
Detalii tehnice
SpecificatiiCompatibilitateUniversal
ModelCurea prindere
Dimensiune (mm)187x45x25
Greutate (grame)18
CuloareRoz

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ringke Curea flotabila, Universala (Roz) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ringke Curea flotabila, Universala (Roz) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.