RAVAK Baterie cada-dus Classic

607,00 lei (1 magazin)
Forme elegante delimitate de o suprafata superioara plana, completeaza linia fina ale chiuvetelor din seria Classic. Noile detalii practice indeplinesc toate cerintele esteticii moderne. Modelul de  baterie de dus Classic  este perfect pentru echiparea corespunzatoare a baii, datorita aspectului clasic care se asorteaza oricarui stil. Suprafata cromata confera rezistenta si stralucire timp indelungat. Curatarea ei este simpla, nefiind nevoie sa folosesti produse speciale. Finisaju ...

Descriere


RAVAK Baterie cada-dus Classic

Forme elegante delimitate de o suprafata superioara plana, completeaza linia fina ale chiuvetelor din seria Classic. Noile detalii practice indeplinesc toate cerintele esteticii moderne.


Modelul de baterie de dus Classic este perfect pentru echiparea corespunzatoare a baii, datorita aspectului clasic care se asorteaza oricarui stil. Suprafata cromata confera rezistenta si stralucire timp indelungat. Curatarea ei este simpla, nefiind nevoie sa folosesti produse speciale. Finisajul elegant infrumuseteaza cada, creand o atmosfera placuta clipelor tale de relaxare. 


Caracteristici tehnice:


- inaltime: 150 mm


- lungime: 130 mm


- latime: 65 mm


- finisaj: crom


- tip cartus: ceramic cu diametru de 25 mm


- montare pe perete

Specificatii tehnice: Lungime: 130,Latime: 65,Inaltime: 150,Destinatie: Cada-Dus,Suprafata: CROMAT,Serie: Classic

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul RAVAK Baterie cada-dus Classic de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru RAVAK Baterie cada-dus Classic sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.