Quoizel Bedford

Aplica medie de exterior Bedford cu înaltime 39.1 cm si diametru 21.6 cm face parte din Colectia americana de iluminat exterior Bedford de la Quoizel, care este una clasica si potrivita pentru orice exterior de acasa. Geamul cu bule de aer adauga o senzatie de învechire si se armonizeaza perfect cu finisajul Mystic Black. Este fabricata din materialul special Quoizel Armor Coastal, creat pentru a face fata caldurii extreme si frigului brutal. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Quoizel Bedford

Aplica medie de exterior Bedford cu înaltime 39.1 cm si diametru 21.6 cm face parte din Colectia americana de iluminat exterior Bedford de la Quoizel, care este una clasica si potrivita pentru orice exterior de acasa.

Geamul cu bule de aer adauga o senzatie de învechire si se armonizeaza perfect cu finisajul Mystic Black. Este fabricata din materialul special Quoizel Armor Coastal, creat pentru a face fata caldurii extreme si frigului brutal.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Quoizel Bedford de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Quoizel Bedford sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.