Premaxx Forfecuta pentru Pielite Spira

87,00 lei (1 magazin)
Forfecuta pentru Pielite Spira Premax:  instrument indispensabil in saloanele de manichiura/ pedichiura, folosit in sedintele de ingrijire si intretinere a unghiilor, pentru curatarea si taierea unghiilor, cu aspect elegant si design ergonomic. Este confectionat din inox, ceea ce garanteaza maxima rezistenta, finete si precizie, are dimensiuni optime pentru orice mana, lame curbe subtiri, foarte ascutite ceea ce asigura realizarea unei manichiuri ireprosabile. ...

Descriere


Premaxx Forfecuta pentru Pielite Spira

Forfecuta pentru Pielite Spira Premax: instrument indispensabil in saloanele de manichiura/ pedichiura, folosit in sedintele de ingrijire si intretinere a unghiilor, pentru curatarea si taierea unghiilor, cu aspect elegant si design ergonomic. Este confectionat din inox, ceea ce garanteaza maxima rezistenta, finete si precizie, are dimensiuni optime pentru orice mana, lame curbe subtiri, foarte ascutite ceea ce asigura realizarea unei manichiuri ireprosabile.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Premaxx Forfecuta pentru Pielite Spira de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Premaxx Forfecuta pentru Pielite Spira sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.