Philips AeraSense 2000 AC2887/10 (Alb)

1.007,99 lei (1 magazin)
Purificator de aer AC2887/10 Intotdeauna aer mai sanatos   AeraSense, facand invizibilul vizibil Dimensiune a incaperii de 25-79 m² Feedback numeric pt. calitatea aerului Zgomot redus in modul nocturn (20,5 dba) – silentios ca o soapta In modul silentios, purificatorul reduce turatia ventilatorului si nivelul de zgomot pentru a-ti permite un somn confortabil. In plus, lumina purificatorului poate fi reglata si/sau stinsa in functie de preferinte. ...

Descriere


Philips AeraSense 2000 AC2887/10 (Alb)

Purificator de aer AC2887/10

Intotdeauna aer mai sanatos
 
AeraSense, facand invizibilul vizibil
  • Dimensiune a incaperii de 25-79 m²
  • Feedback numeric pt. calitatea aerului

Zgomot redus in modul nocturn (20,5 dba) – silentios ca o soapta

In modul silentios, purificatorul reduce turatia ventilatorului si nivelul de zgomot pentru a-ti permite un somn confortabil. In plus, lumina purificatorului poate fi reglata si/sau stinsa in functie de preferinte.

Feedback numeric in timp real privind nivelul de PM2,5 din interior

Indicatorul PM2,5 numeric si inelul colorat in 4 pasi furnizeaza feedback in timp real privind calitatea aerului din interior.

Control inteligent al luminii: regleaza lumina in functie de preferinte

Atat indicatorul AQI, cat si lumina butonului de control pot fi reglate si/sau stinse pentru a nu deranja utilizatorul.

3 moduri automate: general, alergeni si bacterii si virusuri

Purificatorul de aer Philips are 3 setari automate de purificare: un mod general, un mod extrem de sensibil pentru alergeni si un mod foarte puternic pentru bacterii si virusuri. Poti alege modul preferat pentru a personaliza si a optimiza procesul de purificare.

Monitorizeaza, reactioneaza si purifica aerul in mod automat
AeraSense este un senzor care identifica precis particulele fine mai mici chiar si decat PM2,5 (inclusiv cei mai obisnuiti alergeni din aerul din interior). Proceseaza apoi informatiile pentru a se asigura ca setarile purificatorului sunt la nivelul ideal pentru conditiile ambiante actuale si pentru a-si oferi liniste sufleteasca. Iti ofera apoi feedback in timp real privind calitatea aerului din interior afisand nivelul de PM2,5.
 
VitaShield purifica natural particulele ultrafine de pana la 0,02 microni
Vitashield IPS cu design aerodinamic si filtru NanoProtect are o rata optimizata de 344 m³/h de eliberare de aer curat* (conform standardului chinezesc GB/T 18801-2015). Poate sa indeparteze eficient particulele ultrafine pana la dimensiuni de 20 nm si poate sa reduca eficient gazele nocive precum formaldehida, TVOC si mirosurile neplacute. Elimina pana la 99,9 % din bacterii si virusuri*
 
Arhitectura aerodinamica amplifica fluxul de aer eficient
Arhitectura aerodinamica amplifica fluxul de aer eficient
 
Blocare pentru aer sanatos si alerta pentru inlocuirea filtrului
Cu tehnologia avansata AeraSense, durata de viata a filtrului este calculata precis pe baza nivelului de poluare din interior, a debitului de aer si a duratei de functionare. Alerta de protectie pentru aer sanatos te informeaza prompt atunci cand este momentul sa inlocuiesti filtrul. Daca filtrul nu este inlocuit imediat, aparatul se opreste din functionare pentru a evita purificarea ineficienta. Beneficiezi astfel mereu de aer mai sanatos.


AC2887/10
Detalii tehnice
Caracteristici tehniceTipPurificator
Consum energetic11 W
Dimensiuni (mm)240 x 359 x 558
Greutate (Kg)8
Nivel de zgomot (dB)51 - 53

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Philips AeraSense 2000 AC2887/10 (Alb) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Philips AeraSense 2000 AC2887/10 (Alb) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.