Jilong Barca goflabila Fishman 300

338,99 lei (1 magazin)
Barca goflabila Jilong Fishman 300. Daca va doriti o barca gonflabila confortabila, usoara si foarte accesibila pentru pescuit, plaja sau pur si simplu pentru a explora rauri si linii de coasta, atunci Jilong Fishman 300 este alegerea ideala pentru dvs. Datorita unei supape speciale si a unei pompe de aer, Jilong Fishman poate fi umflata si dezumflata in mai putin de 10 minute. Un produs compact si usor care poate fi depozitat convenabil si transportat in portbagajul masinii. ...

Descriere


Jilong Barca goflabila Fishman 300

Barca goflabila Jilong Fishman 300.

Daca va doriti o barca gonflabila confortabila, usoara si foarte accesibila pentru pescuit, plaja sau pur si simplu pentru a explora rauri si linii de coasta, atunci Jilong Fishman 300 este alegerea ideala pentru dvs.

Datorita unei supape speciale si a unei pompe de aer, Jilong Fishman poate fi umflata si dezumflata in mai putin de 10 minute.

Un produs compact si usor care poate fi depozitat convenabil si transportat in portbagajul masinii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Jilong Barca goflabila Fishman 300 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Jilong Barca goflabila Fishman 300 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.