Kendama Kendama - Sunrise Street Red

Kendama este o jucarie din lemn de origine japoneza, care se bucura de o popularitate mare atat in randul copiilor, cat si in cel al adultilor. Desi poate parea simplu la prima vedere, jocul cu kendame este foarte complex, cu mai mult de 1000 de tehnici diferite si posibilitati nelimitate de trick-uri.      Kendama SunRise Street este perfecta pentru competitii respectand parametri standard acceptate de JKA (Japan Kendama Asociation).     Modelele SUNRIS ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Kendama Kendama - Sunrise Street Red

Kendama este o jucarie din lemn de origine japoneza, care se bucura de o popularitate mare atat in randul copiilor, cat si in cel al adultilor. Desi poate parea simplu la prima vedere, jocul cu kendame este foarte complex, cu mai mult de 1000 de tehnici diferite si posibilitati nelimitate de trick-uri. 
    Kendama SunRise Street este perfecta pentru competitii respectand parametri standard acceptate de JKA (Japan Kendama Asociation).
    Modelele SUNRISE STREET sunt perfect echilibrate si concepute special spre a fi extra durabile. Vopseaua este foarte rezistenta la socuri si e finisata cu un luciu ce ii dau o frumusete aparte.
 
    Testate si certificate in conformitate cu normele de calitate europene (CE)
    Marime kendama: 18 cm (medie)
    Material: Lemn
    Ambalaj: cutie cu dimensiunea 19 x 7 x 6 cm. Fiecare ambalaj include o ata de rezerva.
    Avertisment! Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kendama Kendama - Sunrise Street Red de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kendama Kendama - Sunrise Street Red sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.