Coloma Trusa Doctor cu Accesorii

Viitorul doctor are inclus tot instrumentarul necesar acordarii consultatiilor in aceasta trusa portabila, care ii va permite deplasarea la domiciliul pacientului. Trusa este prevazuta cu maner si contine accesoriile necesare unui viitor profesionist in domeniul medical: stetoscop, seringa, aparat de tensiune, ciocanele pentru reflexe, foarfece, ochelari, lupa, tavita, sticluta cu dezinfectant, pahar gradat, etc. Dimensiuni trusa (L x l x H): 22 ? 8.5 ? 19 cm. Av ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Coloma Trusa Doctor cu Accesorii


  • Viitorul doctor are inclus tot instrumentarul necesar acordarii consultatiilor in aceasta trusa portabila, care ii va permite deplasarea la domiciliul pacientului.

  • Trusa este prevazuta cu maner si contine accesoriile necesare unui viitor profesionist in domeniul medical: stetoscop, seringa, aparat de tensiune, ciocanele pentru reflexe, foarfece, ochelari, lupa, tavita, sticluta cu dezinfectant, pahar gradat, etc.

  • Dimensiuni trusa (L x l x H): 22 ? 8.5 ? 19 cm.


Avertismente:



  • Conform CE. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Produsul poate contine componente mici ce pot fi inghitite.

  • Pastrati ambalajul in stare buna pentru a nu pierde garantia produsului.

  • Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si exces de umiditate.


Material: Plastic

Tip ambalaj: Neambalat

Dimensiuni: 22 x 8.5 x 19 cm

Greutate: 0.350 kg

Varsta: 3 - 8 ani

,ST18X56559

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Coloma Trusa Doctor cu Accesorii de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Coloma Trusa Doctor cu Accesorii sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.