Chinelli Set Cafea Ricciolo 1383

Setul pentru Cafea Ricciolo de la Chineli este un cadou perfect pentru doamnele care adora sa isi inceapa ziua savurand cafeaua dintr-o ceasca deosebit de eleganta. Ceasca de portelan este asezata in suport argintat cu toarte, dispunand de un design clasic gratios si extrem de practic in acelasi timp. Cele 2 lingurite, letiera si caseta din Albastru Marin intregesc setul si fac din acest set cadoul perfect. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Chinelli Set Cafea Ricciolo 1383

Setul pentru Cafea Ricciolo de la Chineli este un cadou perfect pentru doamnele care adora sa isi inceapa ziua savurand cafeaua dintr-o ceasca deosebit de eleganta. Ceasca de portelan este asezata in suport argintat cu toarte, dispunand de un design clasic gratios si extrem de practic in acelasi timp. Cele 2 lingurite, letiera si caseta din Albastru Marin intregesc setul si fac din acest set cadoul perfect.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Chinelli Set Cafea Ricciolo 1383 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Chinelli Set Cafea Ricciolo 1383 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.