Char-Broil Kettleman 140756

de la 1.758,90 lei (2 magazine)
Gratarele Char-Broil se deosebesc prin calitatea superioara si functionalitatile testate si dezvoltate in decursul anilor. Construit din otel tratat special pentru a rezista la temperaturi ridicate, gratarul pe carbuni Char-Broil Kettleman are un design deosebit si este foarte rezistent la utilizare intensa. Zona de gatit este patentata de Char-Broil fiind printre cele mai eficiente variante de mentinere constanta a temperaturii obtinute in interiorului Grill-ului (TRU-Infrared). ...

Descriere


Char-Broil Kettleman 140756

Gratarele Char-Broil se deosebesc prin calitatea superioara si functionalitatile testate si dezvoltate in decursul anilor.
Construit din otel tratat special pentru a rezista la temperaturi ridicate, gratarul pe carbuni Char-Broil Kettleman are un design deosebit si este foarte rezistent la utilizare intensa.
Zona de gatit este patentata de Char-Broil fiind printre cele mai eficiente variante de mentinere constanta a temperaturii obtinute in interiorului Grill-ului (TRU-Infrared).

Gratar din otel portelanat
Termometru montat in capac
Capac cu balamale si sistem de blocare
Bol pentru colectare cenusa
Tava pentru colectare grasimi
Dotat cu trei ventile mari de aer pentru controlul temperaturii de gatire
Suprafata de gatit: 56 cm
2 roti mari pentru transport facil
Husa compatibila (vanduta separat)

Capac: Da Capacitate gatire (nr. persoane): 6 persoane Caracteristici cheie: Tava pentru colectare cenusa Combustibil utilizat: Carbune Culoare: Negru Diametru (cm): 56 cm Gratar/plita din: Otel Greutate (Kg.): 16.5 Kg Material: Otel Numar de gratare: 1 Produs: Gratar carbune Suprafata de gatire (cm): 56 x 56 Brand originar din: SUA Termometru: Da Tip produs: Mobil Troller (roți transport): Da Lungime (cm): 66 cm Latime (cm): 66 cm Inaltime (cm): 99 cm Transport: gratuit Garantie : 24 luni Timp livrare: 1 zi lucratoare

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Char-Broil Kettleman 140756 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Char-Broil Kettleman 140756 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.