Booq Borseta telefon Venom pulse VPL-NVY

Borseta pentru telefon cu sistem de fixare la curea cu dublu scai.*Disponibilitatea afisata este aproximativa, se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Booq Borseta telefon Venom pulse VPL-NVY

Borseta pentru telefon cu sistem de fixare la curea cu dublu scai.*Disponibilitatea afisata este aproximativa, se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare.
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.
Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Booq Borseta telefon Venom pulse VPL-NVY de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Booq Borseta telefon Venom pulse VPL-NVY sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.