Boompods Hush HUSBLK Negru

Boompods Casti Hush Blue (active noise cancelling)   Castile Hush de la Boompods ofera confort sporit pe intreaga perioada de utilizare datorita pernelor pentru urechi moi si reglajelor ce permit asezarea perfecta pe cap. Pernele marite iau forma urechii dumneavoastra pentru a bloca sunetul exterior, dar daca nu este suficient castile au o functie speciala, ce se poate activa prin apasarea unui buton, reducand astfel zgomotul cu pana la 22 decibeli in timp ce muzica dumne ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Boompods Hush HUSBLK Negru

Boompods Casti Hush Blue (active noise cancelling)
 
Castile Hush de la Boompods ofera confort sporit pe intreaga perioada de utilizare datorita pernelor pentru urechi moi si reglajelor ce permit asezarea perfecta pe cap. Pernele marite iau forma urechii dumneavoastra pentru a bloca sunetul exterior, dar daca nu este suficient castile au o functie speciala, ce se poate activa prin apasarea unui buton, reducand astfel zgomotul cu pana la 22 decibeli in timp ce muzica dumneavoastra este imbunatatita.
Difuzoarele de 40 mm dezvolta un bas bogat si un sunet bine echilibrat ce se potriveste unei game largi de stiluri muzicale.
 
Telecomanda incorporata pe cablul impletit, foarte rezistent, permite preluarea/inchiderea apelurilor sau intreruperea/pornirea melodiei preferate fara a fi necesara atingerea telefonului.
Pentru un transport cat mai usor castile se strang, economisind spatiu, iar cu ajutorul gentutei de voiaj inclusa in pachet le puteti avea mereu la indemana.

HUSBLK

Conectivitate
TipCasti stereo
InterfataJack 3.5mm
Model Jack3.5mm
CompatibilitateUniversal
Incarcareprin microUSB
Independenta (ohm)32
Sensibilitate (dB)103
Functii si Tehnologii
Anularea zgomotului de fundalDa
MicrofonDa
Caracteristici fizice
Greutate195g
CuloareNegru
Lungime cablu1.5 m
AcumulatorPolymer Lithium
Capacitate acumulator250 mAh

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Boompods Hush HUSBLK Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Boompods Hush HUSBLK Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.