Body Sculpture BC-1720

Bicicleta electromagnetica Body Sculpture BC-1720 beneficiaza de 18 programe de antrenament, iar computerul acesteia afiseaza urmatoarele functii: puls, Body Fat, timp, viteza, distanta, calorii, ODO, RPM. Compania Body Sculpture a fost infiintata in anul 1965, in Marea Britanie. Marca este promovata la nivel mondial, oferind o gama larga de echipamente si accesorii de fitness, precum si produsele de wellness. Body Fat si senzori de puls in manere Suport pentru Iphone, Ipad si Smar ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Body Sculpture BC-1720

Bicicleta electromagnetica Body Sculpture BC-1720 beneficiaza de 18 programe de antrenament, iar computerul acesteia afiseaza urmatoarele functii: puls, Body Fat, timp, viteza, distanta, calorii, ODO, RPM.

Compania Body Sculpture a fost infiintata in anul 1965, in Marea Britanie. Marca este promovata la nivel mondial, oferind o gama larga de echipamente si accesorii de fitness, precum si produsele de wellness.

Body Fat si senzori de puls in manere
Suport pentru Iphone, Ipad si Smartphones
Ghidon ajustabil
Sistem de franare magnetic Hi-Tech
Computer care masoara: pulsul, Body Fat, timp, viteza, distanta, calorii, ODO, RPM
Pana la 18 programe: 1 presetare manuala, 12 programe presetate, 2 programe de user si 3 controale ale pulsului inimii

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Body Sculpture BC-1720 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Body Sculpture BC-1720 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.